KendineMühendis
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Ben alırken %33 devam ediyordu, alt kısımda %33 ile aldığımı belirttimFC24 321 TL'di 1 saat önce baktığım da %33 kalkmış mı acaba
Ben alırken %33 devam ediyordu, alt kısımda %33 ile aldığımı belirttimFC24 321 TL'di 1 saat önce baktığım da %33 kalkmış mı acaba
Şuan gözükmüyor enteresan bir şekilde anlamadım kuponlarda gözüküyor ama ödeme ekranında olmuyor 471 TL gözüküyorBen alırken %33 devam ediyordu, alt kısımda %33 ile aldığımı belirttim
Bende gözüküyor hala 321e düşüyorŞuan gözükmüyor enteresan bir şekilde anlamadım kuponlarda gözüküyor ama ödeme ekranında olmuyor 471 TL gözüküyor
yeni aldım biraz girdim daha kötü gibi 16 dk da anladım çıktım iade edermiyim bilmiyorum ben sadece kariyer oynayan biriyim normaldekariyer modu nasıl? 23'ten farklı mı yoksa aynı mı?
Değişiklikler var hocam. Kadroda daha detaylı taktikler geldi diye biliyorum.kariyer modu nasıl? 23'ten farklı mı yoksa aynı mı?
Daha kötü.kariyer modu nasıl? 23'ten farklı mı yoksa aynı mı?
ben istiyorumSenin yüzünden 4 kişiye hediye edeceğim dnndjd
Nerede gözüküyor hocamBende gözüküyor hala 321e düşüyor
İroni sandım ciddimiş laAtılan Her Gol Filistine Bir Bomba Demek İsrail Halkının Bir Sözü Vardır Türklere İndirim De Otur İzle Yazık.
Ben çektim şimdi 1 tane kupon devam ediyorŞuan gözükmüyor enteresan bir şekilde anlamadım kuponlarda gözüküyor ama ödeme ekranında olmuyor 471 TL gözüküyor
ohhh öyle olsa bile helali hoş olsun nedense insanlığa faydalı hiçbir güzel şey muslumanlardan cıkmıyorAtılan Her Gol Filistine Bir Bomba Demek İsrail Halkının Bir Sözü Vardır Türklere İndirim De Otur İzle Yazık.