tamamdır kralinyo sağolNays sanal kart zaten fiziksel bir kartı yok
tamamdır kralinyo sağolNays sanal kart zaten fiziksel bir kartı yok
nays otamtık veriyor dımı %20 mı verıyosa ne zaman
kampanya vs seçmeye gerk yoku dımı naysadan kartla dırekd aldım benBirkaç gün içinde
Bi bomba da bendenAtılan Her Gol Filistine Bir Bomba Demek İsrail Halkının Bir Sözü Vardır Türklere İndirim De Otur İzle Yazık.
bu naysı indirdim kayıt oldum ama nasıl oluyor ya cashbacklar nerdenays la 252 lira missss
Sorma yaAbi konu yeni açıldı sandım böyle gözüm fal taşı gibi açıldı.
420 lira şuan ucuz değil mi?Abi konu yeni açıldı sandım böyle gözüm fal taşı gibi açıldı.
Hocam elimde nakit 300 lira var, haber güncel olsa gidip alacaktım 420 liraya da alınır.420 lira şuan ucuz değil mi?
öğrenemediler hala eski konuyu yükseltmemeleri gerektiğini.Oyunu satın almıştım da ama coins konusunda biraz konusunda hala kararsızım. Önceden Fifa cions kullanmayan için, FC coins birkaç farklı şekilde kullanabilirsiniz. Öncelikle, yeni oyuncu satın almak veya mevcut oyuncuları güçlendirmek için FC coins harcayabilirsiniz. Bu size takımınızı güçlendirmek ve rakiplerinizle daha etkili bir şekilde mücadele etmek için önemli bir avantaj sağlar. Ayrıca, oyun içindeki eşyaları ve öğeleri satın almak için de FC coins kullanabilirsiniz. Bu, karakterinizin görünümünü kişiselleştirmek veya oyun içindeki diğer özelliklere erişmek için harika bir yoldur. Ama nereden en uyguna alınır sorusuna birçok Türkçe kaynağı bulamıyorum, bulanan kaynaklardan fc coins satın al diye bir şey var, ama ne kadar güvenli? bilen yazabilirse