Corsair Void Elite Wireless mı ASUS ROG STRIX Go 2.4 mı?

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,320
Eğer bütçen varsa üstüne şu kadar verim şunu gönderin falan diyebilirsin benim tanıdıgım monitör değişmişti 1k koyup daha iyisini aldı.
Onun dışında kulaklıklar hakkında pek yorum yapamam örneğin 700 TL bütçen varsa kulaklığın değeri + 700 TL'ye itopyadan kulaklık önerisi diye konu da açabilirsin olayı açıklayabilirsin bütçene göre belki daha iyisini aldırtabilecek arkadaşlar çıkar

Void elite alan insanın kendine saygısı yoktur
sebep
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ellerinde yoksa üst modelini göndermek zorunda senin kulaklığın 5k onlar sana 3k lık kulaklık öneriyor. barracuda x yoksa barracuda göndersin o da yoksa pro göndersin
nerde 5k hacı mediamarkta bile 3.5

Dostlar selam, Razer Barracuda X kulaklığım arızalandı ve servisten yerine Asus Rog Strix Go 2.4 ve Corsair Void Elite RGB Wireless verebiliriz dediler sizce hangisini seçmeliyim?
corsair kullandım 2 yıl ufak bi dip ses problemi vardı onun dışında eksi olarak şarjı bence az gidiyordu başka bi eksisini görmedim asusu bilmiyorum

sebep

nerde 5k hacı mediamarkta bile 3.5

corsair kullandım 2 yıl ufak bi dip ses problemi vardı onun dışında eksi olarak şarjı bence az gidiyordu başka bi eksisini görmedim asusu bilmiyorum
fiyat daha uygun bile olsa senin bileceğin iş ama ben barracuda ile söylediğin diğer kulaklıkları karşılaştırmazdım bile. dediğim gibi elinde yoksa üst modelini göndermek zorunda

fiyat daha uygun bile olsa senin bileceğin iş ama ben barracuda ile söylediğin diğer kulaklıkları karşılaştırmazdım bile. dediğim gibi elinde yoksa üst modelini göndermek zorunda
kral fiyatlarına dolar olarak bakarsan barracuda x 2021 burada rn ucuzu :D emsali g435 tir o da 2k civarı satılıyor

Geri