hocam 3 aydır c3 wireless kullanıyorum stok ayarları beni çok sarmadı dolbyden ayar çektim memnunum ses kalitesi ayarlarımdan sonra akıp gidiyor ayrıca çok rahat bir kulaklık pili1buçuk 2 hafta gidiyor öneririmiyi günler HyperX cloud 3 wireless vs corsair void elite rgb wireless ikisinden birisini almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz yada başka tavsiye ettiğiniz kulaklık olurmu şimdiden teşekkürler
Dolby ayarlarınızı paylaşır mısınız hocam? Bende cloud 3 wireless aldım stok sesten memnun kalmazsam denerim.hocam 3 aydır c3 wireless kullanıyorum stok ayarları beni çok sarmadı dolbyden ayar çektim memnunum ses kalitesi ayarlarımdan sonra akıp gidiyor ayrıca çok rahat bir kulaklık pili1buçuk 2 hafta gidiyor öneririm
tabi hocam profilime girin paylaşmıştımDolby ayarlarınızı paylaşır mısınız hocam? Bende cloud 3 wireless aldım stok sesten memnun kalmazsam denerim.
sarmadıdan kastın nedir hocam ses zayıfmı başka bi sıkıntısınımı gördünhocam 3 aydır c3 wireless kullanıyorum stok ayarları beni çok sarmadı dolbyden ayar çektim memnunum ses kalitesi ayarlarımdan sonra akıp gidiyor ayrıca çok rahat bir kulaklık pili1buçuk 2 hafta gidiyor öneririm
hocam ses kalitesi yetersiz geldi 4 5k bareminde bir kulaklığa göre bende özel ayar çektim memnunum şu an birçok kişiyede önermiştim ayarlarımısarmadıdan kastın nedir hocam ses zayıfmı başka bi sıkıntısınımı gördün