HyperX cloud 3 wireless vs corsair void elite rgb wireless

YasinOz

80+
Reaksiyon skoru
3
iyi günler HyperX cloud 3 wireless vs corsair void elite rgb wireless ikisinden birisini almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz yada başka tavsiye ettiğiniz kulaklık olurmu şimdiden teşekkürler

iyi günler HyperX cloud 3 wireless vs corsair void elite rgb wireless ikisinden birisini almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz yada başka tavsiye ettiğiniz kulaklık olurmu şimdiden teşekkürler
hocam 3 aydır c3 wireless kullanıyorum stok ayarları beni çok sarmadı dolbyden ayar çektim memnunum ses kalitesi ayarlarımdan sonra akıp gidiyor ayrıca çok rahat bir kulaklık pili1buçuk 2 hafta gidiyor öneririm

hocam 3 aydır c3 wireless kullanıyorum stok ayarları beni çok sarmadı dolbyden ayar çektim memnunum ses kalitesi ayarlarımdan sonra akıp gidiyor ayrıca çok rahat bir kulaklık pili1buçuk 2 hafta gidiyor öneririm
Dolby ayarlarınızı paylaşır mısınız hocam? Bende cloud 3 wireless aldım stok sesten memnun kalmazsam denerim.

Dolby ayarlarınızı paylaşır mısınız hocam? Bende cloud 3 wireless aldım stok sesten memnun kalmazsam denerim.
tabi hocam profilime girin paylaşmıştım

sarmadıdan kastın nedir hocam ses zayıfmı başka bi sıkıntısınımı gördün

sarmadıdan kastın nedir hocam ses zayıfmı başka bi sıkıntısınımı gördün
hocam ses kalitesi yetersiz geldi 4 5k bareminde bir kulaklığa göre bende özel ayar çektim memnunum şu an birçok kişiyede önermiştim ayarlarımı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,119
Üyeler
183,951
Son üye
UstaSplinterr
Geri