Fare hareket etmiyor?

Armi3067

80+ Silver
Reaksiyon skoru
999
İyi aksamlar forum, fare switch degisikligi yapicaktim fakat evde bulunan havyanin ucu iyice bitmis degisiklik yapamadim, daha evvel fare scroll gicirti yapiyor diye yaklasik 1 sene olmustur wd40 sikip sorunu cozdum bugun icini acinca hala wd40 kalintilari vardi ve mouse anakarti yag icindeydi bende selsil kontak devre karti temizleyici ile temizledim 20dk kurumasini bekleyip fareyi topladim tum hersey calisiyor ama hareket etmiyor sensore bir sey olmus olabilir mi? Farkli bilgisayarda denedim sorun ayni.r

İyi aksamlar forum, fare switch degisikligi yapicaktim fakat evde bulunan havyanin ucu iyice bitmis degisiklik yapamadim, daha evvel fare scroll gicirti yapiyor diye yaklasik 1 sene olmustur wd40 sikip sorunu cozdum bugun icini acinca hala wd40 kalintilari vardi ve mouse anakarti yag icindeydi bende selsil kontak devre karti temizleyici ile temizledim 20dk kurumasini bekleyip fareyi topladim tum hersey calisiyor ama hareket etmiyor sensore bir sey olmus olabilir mi? Farkli bilgisayarda denedim sorun ayni.r
Sanki sensör cort gibi geldi bana hocam

Geçmiş olsun hocam Rival 3 eskimişti zaten diye avutalım kendimizi giden gitti artık. 480 ₺'ye bunu alabilirsiniz
Hocam sağ olun ama düzelttim :D tekrardan bir kontak spray sıktım bu sefer sensörede sıktım, ilk sıktığımda bantlamıştım fakat yüksek olasılıkla ilk sıktığımda o kadar fön tutmama rağmen ya kurumadı yada eski wd40 kalıntıları aktı içine süzülürken kontak spray, dediğim gibi tekrar ve direkt olarak sensöre sıktım fönle kuruttum olmadı daha sonra sensör lehim bacakları arasını temizledim sorun düzeldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yüksek olasılıkla ya kısa devre yapıyordu yada akan pislik toz kurudu orada her bacağın arasını ufak kazıdım düzeldi şimdi komple kurumaya bıraktım 1-2 gün bakalım sonrasında tekrar çalışacak mı

Geri