AliExpress benimle dalga mı geçiyor?

Mr.Someone

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Aga bu nasıl iş TR gümrüğüne girmiş şimdi baktım bişeyler diyor son 4 güncelleme ne diyor anlamadım size zahmet bir bakıp açıklar mısınız? Ürün gelmişti gümrüğe şimdi daha sanki yolda gibi görünüyor ayın 23'ünde aldım normalde bu kadar sürmez ama sanırım o cuma indirimlerinde çok satış yapılmış o yüzden biraz akşamış olabilir ama anlamadım.
LAN bir dk. Anlayan arkadaşlar çabuk son duruma bakabilir misiniz? Paket geri mi gidiyor????!!!!

Ekler

• IMG_20231215_141943.jpg
    IMG_20231215_141943.jpg
    393.6 KB · Hit: 279
Niye geri gittiğini düşündüğünü anlamaya çalışıyorum
Ürün TR gümrüğüne girmişti şimdi geri gitmiş gümrükten uzaklaşmış birde taşıyıcı notları gönderenin geliş kaydı yapıldı diyor Çin'e gelişi mi kastediyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dağıtıma çıkmış işte 🤣🤣
Hocam daha Şehitkamil'e girmedi bu bir 2 PTT ne kargonuzu aldık nede dağıtıma çıktı mesajı attı.

Ürün TR gümrüğüne girmişti şimdi geri gitmiş gümrükten uzaklaşmış birde taşıyıcı notları gönderenin geliş kaydı yapıldı diyor Çin'e gelişi mi kastediyor?

Hocam daha Şehitkamil'e girmedi bu bir 2 PTT ne kargonuzu aldık nede dağıtıma çıktı mesajı attı.
tarih YIL/AY/GÜN ona göre tekrar bakın
Bana şube haber vermediği için geldiğini anlayınca kendim gidip alıyorum pttden. Dağıtıma çıkarıp çıkarmayacaklarına pek güvenmediğimden.

PTT almış şuan kargonu Yerel teslimat diyor anla ordan 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,448
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri