🔥İndirim DeLUX KS100 Mekanik Office Klavye | Knob | LP GTMX Switch | Full | 670 TL

Reaksiyon skoru
12,210
Diğeri gibi kablosuz olsaymış keşke

bu fiyata çok iyi ihtiyacı olan alsın

712,46TL hocam

Buna alternatif olarak Lenovo Lecoo gk301'i öneririm. Ofiste kullanıyorum ve gayet memnunum. Türkçe tuş dizilimi ile geliyor.

bandicam 2023-12-17 01-38-43-922.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna alternatif olarak Lenovo Lecoo gk301'i öneririm. Ofiste kullanıyorum ve gayet memnunum. Türkçe tuş dizilimi ile geliyor.
Lenovo ile kıyaslanamaz bile hocam en az 3 gömlek vardır aralarında.

KS200DB için söylediklerimin hepsi bu klavye içinde geçerli ekstradan bu klavye full olduğu için full isteyenlere hitap edebilecek bir klavye. Parası olmayıp oyun için klavye bakanlarda alabilir bunu alternatif yok çünkü

Merhaba bir soru sormak istiyorum bu platform da konu açtım pek cevap gelmedi bu yüzden size sormak istedim 2000 TL bütçe ile hangi klavyeleri önerirsiniz ben Asus strix scope red swich modelini beğendim sizce fiyatını hak ediyor mu?

Merhaba bir soru sormak istiyorum bu platform da konu açtım pek cevap gelmedi bu yüzden size sormak istedim 2000 TL bütçe ile hangi klavyeleri önerirsiniz ben Asus strix scope red swich modelini beğendim sizce fiyatını hak ediyor mu?
Fiyatını hak etmiyor klavye önerebilmem için nasıl bir şey beklediğinizi bilmem lazım. Sade mi olsun çok mu cafcaflı olsun custom mu olsun nasıl bir şey istersiniz? ayrıca tam boy mu tkl mi %60 mı?

Fiyatını hak etmiyor klavye önerebilmem için nasıl bir şey beklediğinizi bilmem lazım. Sade mi olsun çok mu cafcaflı olsun custom mu olsun nasıl bir şey istersiniz? ayrıca tam boy mu tkl mi %60 mı?
Tam boy yeter belki tkl varsa güzel olur başka bir şeye ihtiyacım yok şuanlık sağolun ve sade olması benim için daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,190
Üyeler
175,175
Son üye
yunemre
Geri