SneeX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,732
Türkçe olarak wireless olanının incelemesi varçokmuş ya, bu mousenin türkçe incelemesi var mı? kablolu hali çünkü ağırlık farkı falanda varmış
Türkçe olarak wireless olanının incelemesi varçokmuş ya, bu mousenin türkçe incelemesi var mı? kablolu hali çünkü ağırlık farkı falanda varmış
MCU şu kötü değil ortalama bir MCU. 3395 sensörü tabii ki sektörün en iyi mcu şuna kıyasla besleyemez. Ama gecikme falan yapması yalan yok öyle bir şey.Mcu'su kötü olduğu için gecikme yapıyor 3395 sensörün performansını veremiyor yabancı kaynaklardan araştırma yapabilirsin
fark var mi agirlik farki varmis galibaTürkçe olarak wireless olanının incelemesi var
Dostum yabancı kaynaklardan araştırma yap 40 ms'e kadar çıkıyorMCU şu kötü değil ortalama bir MCU. 3395 sensörü tabii ki sektörün en iyi mcu şuna kıyasla besleyemez. Ama gecikme falan yapması yalan yok öyle bir şey.
Wireless daha ağırdır. Bataryadan dolayıfark var mi agirlik farki varmis galiba
bide cam skatezide varmis ama wireless icin hangi skatezi alayim cam mi sizin attiginiz miWireless daha ağırdır. Bataryadan dolayı
mousepadiniz nebide cam skatezide varmis ama wireless icin hangi skatezi alayim cam mi sizin attiginiz mi
mousepadiniz ne
cam skatez daha iyi olur ama ptfe de üzmez.![]()
HELİXSUN 70x30 Cm Gaming Oyuncu Mouse Pad Kaymaz Taban Büyük Klavye Fare Altlığı Mousepad Hyperbeast - Fiyatı, Yorumları
70x30 Cm Gaming Oyuncu Mouse Pad Kaymaz Taban Büyük Klavye Fare Altlığı Mousepad Hyperbeast yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
cam skatez olan wireless adiyla geciyor bu arada nasil mousepad degistirilmesi gerekir mi sizcecam skatez daha iyi olur ama ptfe de üzmez.
idare edercam skatez olan wireless adiyla geciyor bu arada nasil mousepad degistirilmesi gerekir mi sizce
uyar mi bu mouseyeidare eder
bu cam mi yanlis mi attimuyar mi bu mouseye
![]()
Pulsar XLite Wireless V1/V2 için Hoverpad V3 Mouse Skate
wraithesports.com
Kaynak var mı? Bende de hiçbir sorun yok çünkü da v2 ile aynı refleks süresi alıyorum. Ama ben yazılım guncelledim 4ms çektim belki ondandır.Dostum yabancı kaynaklardan araştırma yap 40 ms'e kadar çıkıyor