- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 16,259
Geçen hafta yazmıştım hala verilmedi, tekrar yazayım bakalım.Satıcıya yaz hocam. Çarşambaya kadar benimde verilmemişti yazdım satıcıya 1 saat içinde kargoladi
Geçen hafta yazmıştım hala verilmedi, tekrar yazayım bakalım.Satıcıya yaz hocam. Çarşambaya kadar benimde verilmemişti yazdım satıcıya 1 saat içinde kargoladi
Uygulamasını indirip yapabildim ışıkları.Benim de ürün geldi bugün. 1 tane switchte ufak bir çınlama gibi sorun vardı ama sağolsun akko bunu düşünüp 5 adet yedek switch göndermiş. Onun haricinde ş,i,ğ tuşlarının olmaması bir tık üzüyor ama bunu bilerek aldık zaten. Bu kadar iyi fiyata almışken şikayet edemem tabi.
Bu arada ledleri nasıl tek renk yapacağımı bulamadım; kullanma klavuzunda fn+\ yazıyor ama işe yaramıyor. Bilen var mı ?
Benim de verilmediHala kargoya verilmeyen var mı benim gibi?
Hala kargoya verilmeyen var mı benim gibi?
Benimki de verilmedi, akko bizlik bi şey yok diye ss attı, amazon daha ödemeyi işliyor gözüküyor onlarda, 18 aralıkta işleme sokulacak-kargolanacak gibi bir şey vardı. Yarını bekliyorum ben son çare.Benim de verilmedi
reis kaçtan giderBenim 2 tanesi geldi. Kaldı 5 tane.
Ben de gönderici Amazon gözüktüğü için müşteri hizmetleriyle görüştüm 3 kez. Bi tanesi pazartesi gönderilecek dedi bakalım yollayacaklar mı yarın. O kadar uzun sürdü ki, önceden teslim tarihi yazıyordu artık sadece teslim edilecek yazıyorBenimki de verilmedi, akko bizlik bi şey yok diye ss attı, amazon daha ödemeyi işliyor gözüküyor onlarda, 18 aralıkta işleme sokulacak-kargolanacak gibi bir şey vardı. Yarını bekliyorum ben son çare.
Bende de durum aynıBen de gönderici Amazon gözüktüğü için müşteri hizmetleriyle görüştüm 3 kez. Bi tanesi pazartesi gönderilecek dedi bakalım yollayacaklar mı yarın. O kadar uzun sürdü ki, önceden teslim tarihi yazıyordu artık sadece teslim edilecek yazıyor
Alıntıyı görüntüle
Gelsin de acelesi yok , beklediğine değecek emin olBende de durum aynı
İnşallah hocam, geç olsun güç olmasın demişler bekliyoruzGelsin de acelesi yok , beklediğine değecek emin ol