freygasm
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,527
Bu ay içinde 3. Klavyem, aralarında en iyisi akkoydu malzeme kalitesi, kutu içeriği olarak.İndirimsiz hali alınır mı değer mi 1.8k
Bu ay içinde 3. Klavyem, aralarında en iyisi akkoydu malzeme kalitesi, kutu içeriği olarak.İndirimsiz hali alınır mı değer mi 1.8k
1.8 değil 2.3k ya geliyorİndirimsiz hali alınır mı değer mi 1.8k
500 lira ithalat depozitosu diyor geri vermiyor mu onu1.8 değil 2.3k ya geliyor
Yok hocam500 lira ithalat depozitosu diyor geri vermiyor mu onu
Gelecek ay alıcaz o zaman1.8 değil 2.3k ya geliyor
şu yuzdesel olayı olsa muthis olacaktıAlacaklar için kötü bir yanını söyleyeyim. Driverinda şarjını yüzdesel olarak göstermiyor. Bunun dışında da İskandinav dizilim olması var biliyorsunuz. Başka bir eksisini şu anlık görmedim.
Alıntıyı görüntüle
hocam beğenmediysen alayım senden?Alacaklar için kötü bir yanını söyleyeyim. Driverinda şarjını yüzdesel olarak göstermiyor. Bunun dışında da İskandinav dizilim olması var biliyorsunuz. Başka bir eksisini şu anlık görmedim.
Alıntıyı görüntüle
Yok çok beğendim kullanırım. Ama illa alacağım diyorsan 8K'ya bırakayım.hocam beğenmediysen alayım senden?![]()
Çin menşeili ürünlerin %99u böyle. qmk-open source olmadığı için de kendi dandik yazılımlarına mahkum oluyorsun. Keychron vs gibi ürünlerden daha ucuz olma sebeplerinden biri de bu. İkincisi ise qcsi biraz pazar gibi. 5dk bakıp paketleniyor muhtemelen, bu sebeple daha çok hatalı-arızalı ürünler çıkabiliyor. Ama totale vurursak hissiyatı 10-15 klavye kullanmış biri olarak beni bile çok rahat tatmin etti. Benim için bir diğer eksisi ise ansi olmaması, keycaps değiştirmek istediğinde seçeneklerin çok sınırlı oluyor maalesef. Daha yüksek fiyatla daha az seçeneğe sahip oluyorsun.Alacaklar için kötü bir yanını söyleyeyim. Driverinda şarjını yüzdesel olarak göstermiyor. Bunun dışında da İskandinav dizilim olması var biliyorsunuz. Başka bir eksisini şu anlık görmedim.
Alıntıyı görüntüle
Ansi dediğin nedir? Aklımda keycaps alma planı vardı, neye dikkat etmek gerekiyor?Çin menşeili ürünlerin %99u böyle. qmk-open source olmadığı için de kendi dandik yazılımlarına mahkum oluyorsun. Keychron vs gibi ürünlerden daha ucuz olma sebeplerinden biri de bu. İkincisi ise qcsi biraz pazar gibi. 5dk bakıp paketleniyor muhtemelen, bu sebeple daha çok hatalı-arızalı ürünler çıkabiliyor. Ama totale vurursak hissiyatı 10-15 klavye kullanmış biri olarak beni bile çok rahat tatmin etti. Benim için bir diğer eksisi ise ansi olmaması, keycaps değiştirmek istediğinde seçeneklerin çok sınırlı oluyor maalesef. Daha yüksek fiyatla daha az seçeneğe sahip oluyorsun.
Ansi layout küçük enter olan layouta deniyor. Iso ise büyük enter. Büyük enterdaki seçeneklerin çok daha pahalı ve sınırlıyken; anside ise aliexpressten tonlarca ve daha ucuza seçeneğin var.Ansi dediğin nedir? Aklımda keycaps alma planı vardı, neye dikkat etmek gerekiyor?