Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Akko 3084B Plus RGB 🔥🔥 1.088,55 TL

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
31,967
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ansi layout küçük enter olan layouta deniyor. Iso ise büyük enter. Büyük enterdaki seçeneklerin çok daha pahalı ve sınırlıyken; anside ise aliexpressten tonlarca ve daha ucuza seçeneğin var.
Anladım. Bunun dışında uyumluluk olarak dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Mesela şu kesinlikle uyumlu diyebilir miyiz yoksa başka detaylar var mı?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,429
İsim
yusuf ecer
Anladım. Bunun dışında uyumluluk olarak dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Mesela şu kesinlikle uyumlu diyebilir miyiz yoksa başka detaylar var mı?
Gateron-cherry uyumlu tüm keycapsleri takabilirsin, outemu veya manyetik switch olmadıkça bakman gereken başka bir şey yok. Alacağın keycapste mesela bu attığın gibi ek keycapslere bakman yeterli, büyük enter varsa uyumlu olcaktır.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
31,967
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Gateron-cherry uyumlu tüm keycapsleri takabilirsin, outemu veya manyetik switch olmadıkça bakman gereken başka bir şey yok. Alacağın keycapste mesela bu attığın gibi ek keycapslere bakman yeterli, büyük enter varsa uyumlu olcaktır.
Tamamdır sağ olasın bilgi için. :peped:

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,491
İsim
Kerem Çavuş
Arkadaşlar şarjı sanki çok hızlı bitiyor , normalde kaç saat gitmesi lazım

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Sadettin Y
Arkadaşlar şarjı sanki çok hızlı bitiyor , normalde kaç saat gitmesi lazım
hocam 10 gun once teslim almisim yaklasik 8 gun gunde 4 saat kullandim. Dun sarja taktim. sizinkisi kac saat oldu? ek olarak kullanmadiginizda isiklari kapatan bir mod var onun suresini 2dk uykuya alma suresini 10dk yapmistim

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,491
İsim
Kerem Çavuş
hocam 10 gun once teslim almisim yaklasik 8 gun gunde 4 saat kullandim. Dun sarja taktim. sizinkisi kac saat oldu? ek olarak kullanmadiginizda isiklari kapatan bir mod var onun suresini 2dk uykuya alma suresini 10dk yapmistim
Bende 2dk uyku modu açık şarjın daha uzun gitmesi için yararlı diye düşündüm , ışıkları da fn + l kombinasyonuyla kapattım fakat günlük 6 saat kullanımla 2 gün gitti dün oyun ortasında şarjı bitti , acaba pc kapalıyken de mi çalışıyor kullanmadığım zamanda bile klavyeyi kapatmam mı lazım

frix

80+
Bende 2dk uyku modu açık şarjın daha uzun gitmesi için yararlı diye düşündüm , ışıkları da fn + l kombinasyonuyla kapattım fakat günlük 6 saat kullanımla 2 gün gitti dün oyun ortasında şarjı bitti , acaba pc kapalıyken de mi çalışıyor kullanmadığım zamanda bile klavyeyi kapatmam mı lazım
İlk geldiğinde kayıt altına aldım. Günlük ortalama 8 saat kullanımla 4 buçuk günü tamamladı.
Performansı birkaç şarj döngüsüyle daha da iyileşmiş olabilir, tekrar ölçeceğim.

Ayarlar: Aydınlatma açık. 2 dakika kullanılmadığında ışıklar sönüyor, 10 dakika kullanılmadığında da uykuya giriyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hakan
Corsair keycaps leri taktım. Hepsini siyah yapmak istedim ama bazı tuşlar büyük geldiği için bu şekilde yapmak durumunda kaldım. Ses olarak çok daha iyi oldu bence ama görüntü olarak da iyi mi bilemedim 🤔🤔 Bir de keycapsler biraz daha gevşek duruyor ama çok sorun değil düşmedikçe.

Ekler

• IMG_2751.jpeg
    IMG_2751.jpeg
    1.8 MB · Hit: 86

r4NG3r

80+ Silver
Corsair keycaps leri taktım. Hepsini siyah yapmak istedim ama bazı tuşlar büyük geldiği için bu şekilde yapmak durumunda kaldım. Ses olarak çok daha iyi oldu bence ama görüntü olarak da iyi mi bilemedim 🤔🤔 Bir de keycapsler biraz daha gevşek duruyor ama çok sorun değil düşmedikçe.
Mavileri söküp beyaz tak bence daha iyi olur(varsa tabi kutu içeriğini bilmiyorum)

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Oğuz
Çok değişik durmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hakan
Ses olarak olumlu yönde çok farketti ki tuhaf durmasına rağmen kullanasım geliyor 😂 ah ah şu alttaki tuşların büyüklük farkı olmasa full siyah kullanırdım da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mavileri söküp beyaz tak bence daha iyi olur(varsa tabi kutu içeriğini bilmiyorum)
Evet daha az tuhaf durabilir öyle 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok değişik durmuş.
IMG_2752.jpeg
Bu şekilde daha iyi durdu ama hala bir tuhaflık var gibi, neyse 😅 Üstteki tuşlara çok karisamiyorum çünkü tuşların boyut farkından dolayı bu sefer kullanırken tuhaf hissettiriyor.

Son düzenleme:

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
31,967
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Arada bir bağlantı kopma sorunu yaşayan var mı? Bazen oyunun en heyecanlı yerinde USB takıp çıkartma sesi geliyor ve kontrol 1 saniye gidiyor. Acaba Bluetooth moduna geçmek için vesaire bir tuş kombinasyonu var da ona mı basıyorum çözemedim.

Top Bottom