AlınabilirBu ssd ps5 e gider mi arkadaşlar
AlınabilirBu ssd ps5 e gider mi arkadaşlar
Gitmez bence, 4.0 SSD daha iyi olur ona oyunlar o hıza göre yapılıyor artık.Bu ssd ps5 e gider mi arkadaşlar
abi artık bi soğutucu indirimi gelsin neden yok yaSamsung SSD, 970 EVO P. M.2, 1 TB, NVMe MZ-V7S1T0BW : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung SSD, 970 EVO P. M.2, 1 TB, NVMe MZ-V7S1T0BW : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
türk sitelerinde 1900-2200 arasında değişen DRAMli evo 970 plus kargo ve vergi dahil 1315'TL'ye gerilemiş
Alıntıyı görüntüle
Boşta ve oyun gibi şeylerde ortalama 45/50 derecelerde dolanıyor hocam. 100gb gibi büyük bir veri transferi yapmak istersen 75/80 civarlarına hızlı bir şekilde yükseliyor. laptopta kullanıyorum masaüstünde daha serin olabilir.Hocam tam şimdi almayı düşünüyordum, ısınma problemini ilk defa sizden duydum nasıl bir sorun teşkil edebilir aydınlatırsanız sevinirim
Laptop mu kullanıyorsunuz? Hangi kasayı kullanıyorsunuz? Soğutma durumunuz nasıl?Boşta ve oyun gibi şeylerde ortalama 45/50 derecelerde dolanıyor hocam. 100gb gibi büyük bir veri transferi yapmak istersen 75/80 civarlarına hızlı bir şekilde yükseliyor. laptopta kullanıyorum masaüstünde daha serin olabilir.
Asus tuf a15 var hocam. Micron ssd var bide cihazda o böyle ısınmıyor ama samsung ona göre daha sıcak.Laptop mu kullanıyorsunuz? Hangi kasayı kullanıyorsunuz? Soğutma durumunuz nasıl?