Kürşat Arslan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,676
Saçmami peki."Bi daha bu kuruma inanma" Sözüne karşılık olarak söyledim. Bu söylediğin çok saçma
Saçmami peki."Bi daha bu kuruma inanma" Sözüne karşılık olarak söyledim. Bu söylediğin çok saçma
resmi açıklama yok.Beyler maç iptal mi edildi
Adamlar Atatürk konusunu zaten yalanlamamışlar, marş konusuna netlik kazandırmışlarSaçmami peki.
Ben tahmin etmiştim zaten araplar ile sorun yaşamadan maçı oynasaydık evimi yıkardım.Evet takımlar sahaya çıkmadı
bu resmi açıklama değil ? tff yapmadığı sürece iptal değilAlıntıyı görüntüle
![]()
Galatasaray-Fenerbahçe maçı iptal mi, neden ertelendi?
Fenerbahçe ve Galatasaray, Süper Kupa maçı öncesi İstiklal Marşı'mızın okunmaması ve Atatürk tişörtleri ile pankartlarına izin verilmemesi durumunda maça çıkmayacaklarını TFF'ye iletti. Peki, Galatasaray-Fenerbahçe maçı iptal mi? GS-FB Süper Kupa maçı ertelendi mi, neden ertelendi?www.sporx.com
kupa iptal
Marş konusu hiç dert edilmemişti. Arap marşı da calinsin istemişler.Adamlar Atatürk konusunu zaten yalanlamamışlar, marş konusuna netlik kazandırmışlar
Yani pek çözmüş gibi durmuyor. Kendi değerine sahip çıkmıyor ki zaten iptal olmuş sanırımArkadaş atmis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok knk ciddi bir olay bu yaşandı ve RTE çözdü
bu arada attığın şeyin açıklamasında toplantılar devam ediyor yazıyorbu resmi açıklama değil ? tff yapmadığı sürece iptal değil