Almirawinona
80+
- Reaksiyon skoru
- 178
Sonuçta ülkenin kurumları yapacak bir şey yok doğru olan olmaması zaten.Maç iptal. Bi daha bu kuruma inanma
Sonuçta ülkenin kurumları yapacak bir şey yok doğru olan olmaması zaten.Maç iptal. Bi daha bu kuruma inanma
Hocam konu atatürk, oyuncular twitterda paylaşıyor takip et atatürk posterleri paylaşılıyor heryerde.Kurum olarak açıklama buysa normal sonuçta milli marş yada Türk bayrağı ile ilgili değilmiş olay.
Açıklamada Atatürk ile ilgili herhangi bir şey yok belki de son dakika olan bir olay.
Maç iptal. Bi daha bu kuruma inanma
Bende şaşırdım ne bileyim bakanlık diye gidip araştırdım ama işte herkes bir şey diyor .Kurum olarak açıklama buysa normal sonuçta milli marş yada Türk bayrağı ile ilgili değilmiş olay.
Açıklamada Atatürk ile ilgili herhangi bir şey yok belki de son dakika olan bir olay.
Konuyu biliyorum kardeşim ne alaka şimdi farklı ne var bendeKonu zaten bayrak değil. Biraz okuyun. KONU ATAM
Arkadaş atmisKaynak atabilir misiniz?
Yok knk ciddi bir olay bu yaşandı ve RTE çözdüYa saçmalamayın![]()
"Bi daha bu kuruma inanma" Sözüne karşılık olarak söyledim. Bu söylediğin çok saçmaKonuyu biliyorum kardeşim ne alaka şimdi farklı ne var bende
Kurum diyemedi Atatürk diye.Kurum olarak açıklama buysa normal sonuçta milli marş yada Türk bayrağı ile ilgili değilmiş olay.