Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

fanboyluk da bir yere kadar derler herhalde, ben 3090 alsam gerekmedikçe fsr kullanacak değilim güvenmem bu sisteme zaten
Amd hem yapıyor hem yapamıyor güven vermiyor.

NVIDIA kandırsa bile hakkını yememk lazım sağlam iş yapıyorlar. AMD biraz saf kalıyor. Yenilik yok herşeyi geç getiriyor millet hali ile AMD'yi mi beklesin?

NVIDIA kandırsa bile hakkını yememk lazım sağlam iş yapıyorlar. AMD biraz saf kalıyor. Yenilik yok herşeyi geç getiriyor millet hali ile AMD'yi mi beklesin?
Şuan modlar dlss3ün fgsine o kadar yakın değil zaten çökme bozulma gibi hatalar var

Beyler bende RX6600 var bende mod kurarakmı kullanacağım anlamadım tam yoksa mod sadece rtx ekran kartları içinmi.

Benim 5500u'lu kartsız 255 G8 ne olur bilgilendirir misiniz ekran kartı olmadığı için fsr destekliyor mu bilmiyorum ama işlemci amd sonuçta varsa bile GOW'da iş yapar mı kabaca bilgilendirirseniz sevinirim
Cevap verenin tuttuğu 3060ti olsun

RT teknolojisi'de abartılıyor bana kalırsa. NVIDIA adam edene kadar 4 jenerasyon geçeçek üstünden. FPS'yi yarı yarıya kaybettiriyor böyle yenilik mi olur?

Resmi FSR 3 daha sağlam. DLSS 3 ve FSR 3'ün çalışma prensibi aynı sayılır. DLSS 3'de sandığınız kadar kusursuz değil yani.

En büyük düşmanı gecikme
Yabancı youtube kanalının yorumlarını okudum bir süre herkes gecikmeden şikayetçi. 4070 gibi kartlarda dlss3 açınca gecikme artıyor mu. Ona göre saf güç her şeyden önemliymiş diyeceğiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RT teknolojisi'de abartılıyor bana kalırsa. NVIDIA adam edene kadar 4 jenerasyon geçeçek üstünden. FPS'yi yarı yarıya kaybettiriyor böyle yenilik mi olur?
Bomboş bir teknolojibence. RT açınca yaşanan fps düşününe nazaran grafikteki değişim çok minimal.

Geri