Neler Yeni

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

RoyPien09

80+ Bronze
Yabancı youtube kanalının yorumlarını okudum bir süre herkes gecikmeden şikayetçi. 4070 gibi kartlarda dlss3 açınca gecikme artıyor mu. Ona göre saf güç her şeyden önemliymiş diyeceğiz.

Heh işte çok güzel konuştun hani o sağda solda saf güç önemsiz diyenler varsa gram bir şey bilmiyor. Adamlar bunu etkinleştirmen için 60-70 FPS saf güç talef ediyor böylece gecikme az olmuş oluyor RTX 400xx zaten güçlüğ olduğu için olsa bile az hissediliyor.

Şimdi mevzuyu çaktın mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: euro

euro

80+ Bronze
Yabancı youtube kanalının yorumlarını okudum bir süre herkes gecikmeden şikayetçi. 4070 gibi kartlarda dlss3 açınca gecikme artıyor mu. Ona göre saf güç her şeyden önemliymiş diyeceğiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bomboş bir teknolojibence. RT açınca yaşanan fps düşününe nazaran grafikteki değişim çok minimal.
Hocam millet premium hissetsin diye yapılmış ufak detay çoğu oyunda o minimal farkı bile yaratamıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

forza 4 de varmı dlss 3 fsr 3
Online oyun

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
videoyu izlemedim, bana abdullah abinin ne anlattığını özetler misiniz?

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
bu teknolojiler interpoloation algoritması kullandıkları her ikisinde gecikme var.
Bana zaten oldu olası bu teknolojiler saçma geliyor. fps havadan gelmediğine göre görüntü kötüleşip gecikme artıyor. Her oyunda olsa yine bir şey demicem. Oyunların belki yarısında belki yarısından fazlasında yok. Driver çökmediği sürece sadece oyun oynaycaksan saf güç her şeydir diyebiliriz. 6000 serisi amd kartları 2. elden seri toplayalım :).

Spyhis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
ayrıca fsr3 sayesinde dlssden ortalama 40 fps fazla oalabiliyorum. 4070 ti 4k da dlss fg açık 65 alırken ben 7900xt ile 100 fps alıyorum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Bana zaten oldu olası bu teknolojiler saçma geliyor. fps havadan gelmediğine göre görüntü kötüleşip gecikme artıyor. Her oyunda olsa yine bir şey demicem. Oyunların belki yarısında belki yarısından fazlasında yok. Driver çökmediği sürece sadece oyun oynaycaksan saf güç her şeydir diyebiliriz. 6000 serisi amd kartları 2. elden seri toplayalım :).
Grafik kötüleşiyora katılmıyorum bence cidden fark hisediliyor yüksek ayarlarda oynadığın oyunu daha yükseğe almak gibi bir şey oluyor ama çoğu oyunda işe yaramıyor benim gördüğüm kadarıyla özelikle FSR'de bu sistem çok işe yaramıyordu şimdi fsr ne alemde bilmiyorumda DLSS gene işe yarıyor.

Top Bottom