₺616 - Ajazz AK680 Mekanik Klavye

26 Aralık 23.50de satın aldım. 28 Aralık 09.30 kimlik için mail gelmişti. Bugün mailleri kontrol ettiğimde 12de kargoya verilmiş.
hocam kargoya verildi diye size e posta mı geldi? veya siz takip mi ediyorsunuz siteden?

Bu klavyenin bağlantısı çift taraflı Type-C mi yoksa USB ile takılıyor mu bilgisayara?

Bu klavyenin bağlantısı çift taraflı Type-C mi yoksa USB ile takılıyor mu bilgisayara?
Büyük ihtimalle type-c to usb-a kablodur budget klavyelerde genelde öyle ama çift taraflı type-c'de olabilir bilemiyorum, alanlardan birine kargo gelince doğru cevabı verebilir

Büyük ihtimalle type-c to usb-a kablodur budget klavyelerde genelde öyle ama çift taraflı type-c'de olabilir bilemiyorum, alanlardan birine kargo gelince doğru cevabı verebilir
Umarım vergi falan çıkmaz bir de :D

Bende whatgeek den Mechanike k500w aldım indirimle 35 dolara(1070tl çekti).28 aralık 10:53 de çekmiş sitede 3:53pm yazıyor.Bana kimlik ile ilgili e mail de gelmedi sipariş hâlâ unfullilled yazıyor.Ne zaman kargoya verilir ürün bilgisi olan var mı?

2 gün önce takip kodu verdiler ama girince bulunamadı diyor. Takip edebilen var mı?

Geri