Çözüldü✓ 40k pc toplama yardim

Kral kusura bakma ama popüler kültür lafı biraz seni anlatıyor gibi :)
Tercih meselesi tabi bir şey diyemem de bence üst düzey pc'lerde tek taraflı olunmalı çünkü amd'nin rakip kartı yok :D
Mesele 7900xtx'in adobe programlarında 4090'a yakın hatta geçebiliyor premiere, photoshop vs. bence alınabilir orta sınıf kartlarda alınabilir ama oyun dışında rtx seven yada ai üzerinden programlarda çalışanlar hiç düşünmeden nvidia almalı.
Yazılım yapay zeka tasarım işlerinde nvdia ön planda AMD değil bütün tasarım işini yapanlara bak nvdia kullanır popüler kültür ile de alakası yok knka 😄 bir kıyafetten 10 tane almam 2 tane alırım aynı para hoş zengin biri de değilim elimde de iPhone evimde de PC yok keşke olsa ama yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler abi sanada bi ara 4090 alalım 🥰
Yok canım bilgisayar kullanmıyorum 😄

Yazılım yapay zeka tasarım işlerinde nvdia ön planda AMD değil bütün tasarım işini yapanlara bak nvdia kullanır popüler kültür ile de alakası yok knka 😄 bir kıyafetten 10 tane almam 2 tane alırım aynı para hoş zengin biri de değilim elimde de iPhone evimde de PC yok keşke olsa ama yok

Yok canım bilgisayar kullanmıyorum 😄
Niye kullanmiyon abi

Son düzenleme:
Bende onu diyorum zaten nvidia bu konularda daha iyi onu lafım yok. Ama oyun odaklı bir sistemde amd alınabilir 7000 serisinde av1 codec var yayın açabilir, render alabilir, reflex benzeri teknoloji var amd geriden geliyor ama sonuçta biraz ilerleme var :D insanlar niye halen intel alıyorsa o yüzden nvidia alıyor tasarımcı adam ne bilsin ekran kartından.

1704358988198.png

Baksana değerleri çok iyi değilmi aradaki fiyat farkını unutma ama (bütçem varsa tabikide 4090 alırım orası ayrı :D)

Amd tercih etmezsin en doğal hakkın tabikide ama hiç önermemek biraz fanboyluk bence fiyat uygunsa alınır.

Popüler kültür dememin sebebi şey iphone'a karşıyım o yüzden :D telefon android olacak kral s23 ultra alırım keyfime bakarım. İnsta kullanacak adam iphone almalı bence

Gpu fark etmez her iki tarafıda kullanırım.

Bende onu diyorum zaten nvidia bu konularda daha iyi onu lafım yok. Ama oyun odaklı bir sistemde amd alınabilir 7000 serisinde av1 codec var yayın açabilir, render alabilir, reflex benzeri teknoloji var amd geriden geliyor ama sonuçta biraz ilerleme var :D insanlar niye halen intel alıyorsa o yüzden nvidia alıyor tasarımcı adam ne bilsin ekran kartından.

Alıntıyı görüntüle

Baksana değerleri çok iyi değilmi aradaki fiyat farkını unutma ama (bütçem varsa tabikide 4090 alırım orası ayrı :D)

Amd tercih etmezsin en doğal hakkın tabikide ama hiç önermemek biraz fanboyluk bence fiyat uygunsa alınır.

Popüler kültür dememin sebebi şey iphone'a karşıyım o yüzden :D telefon android olacak kral s23 ultra alırım keyfime bakarım. İnsta kullanacak adam iphone almalı bence

Gpu fark etmez her iki tarafıda kullanırım.
Her işim telefon ile benim müşterilerime fotoğraf atıyorum ya da telefondan tasarım yapıyorum bazen en iyi android bile bir yerden sonra takılıyor keşke alabilsem ama mümkün değil alamam
Nvdia fanboyluk değil AMD de yazılımını geliştirsin daha çok özellik eklesin tercih edelim nvdia her zaman bir adım önde olacaktır AMD de işlemci de önde AMD işlemcileri seviyorum Intel sevmiyorum

Her işim telefon ile benim müşterilerime fotoğraf atıyorum ya da telefondan tasarım yapıyorum bazen en iyi android bile bir yerden sonra takılıyor keşke alabilsem ama mümkün değil alamam
İş gereği vs alınır oraya lafım yok ama günlük kullanıcıların illede iphone olacak demesi bana garip geliyor.

İş gereği vs alınır oraya lafım yok ama günlük kullanıcıların illede iphone olacak demesi bana garip geliyor.
Paran varsa alırsın iPhone he taksitle de alınır aile evinde isen evli değilsen ben alabilsem alırım ben bişeyi alıp uzun yıllar kullanmak isterim sürekli değişme durumum yok popüler kültür yenisi çıkınca eskisini atana denir daha çok bence iPhone 16 çıkar 15 den vazgeçer bu biraz daha çok kapitalist düzen oluyor bende o yok alıp uzun yıllar kullanmak var

Çocukta 6700xt var kanser olmuş yayın açamıyorum diyor lanet olsun aldığım güne diyor AMD şunu düzeltmeli artık yazılımı yapmalı

Paran varsa alırsın iPhone he taksitle de alınır aile evinde isen evli değilsen ben alabilsem alırım ben bişeyi alıp uzun yıllar kullanmak isterim sürekli değişme durumum yok popüler kültür yenisi çıkınca eskisini atana denir daha çok bence iPhone 16 çıkar 15 den vazgeçer bu biraz daha çok kapitalist düzen oluyor bende o yok alıp uzun yıllar kullanmak var

Çocukta 6700xt var kanser olmuş yayın açamıyorum diyor lanet olsun aldığım güne diyor AMD şunu düzeltmeli artık yazılımı yapmalı
Tercih meselesi 5 yıldır aynı android telefonu kullanıyorum kasma donma yok kamera iyi depolama az sadece onun dışında bi 5 yıl daha götürür gibi :D
6000 serisinde açamaz zaten 7000 serisi için diyorum.

Tercih etmiyorum diyelim 😉

Hem zamanım yok hemde PC oyunlarından filan zevk almıyorum

@Kratos2008 niye kızıyorsun 😄 herkes zevk alacak diye bir kural yok ben donanım bölümünü seviyorum
Abi senin o gülen yüzünü yerim şaka yaptım 🥰🥰

Abi senin o gülen yüzünü yerim şaka yaptım 🥰🥰
Yerim seni 😘

Tercih meselesi 5 yıldır aynı android telefonu kullanıyorum kasma donma yok kamera iyi depolama az sadece onun dışında bi 5 yıl daha götürür gibi :D
6000 serisinde açamaz zaten 7000 serisi için diyorum.
Android bana göre değil onu anladim valla kısmet artık

Kral sende mi be... ne bu amd korkusu sistem mi yakıyor :D
6700xt almistim, kurtuldum. 😀

Ben de bigisayarda intel nvidia, telefonda android tercih ediyorum.
Android ile problemim olmadi fakat şunu da soylemem gerek ki hep ust duzey telefonlarini kullandim.
Note serisi yani. Su an 23ultra var. Alt modellerde kasma donma olabilir bilemem ama su ana kadar kullandiklarim hep memnun etti.
Sirasiyla note1-2-4-10+-23ultra
Amd ekran kartina gelirsek ufsk deneyimim oldu yetti. Daha da dusunmem pek.
Bu bilgisayari bir arkadasim icin hazirliyoruz. Onun icin farketmiyor, nvidia amd olabilir

Son düzenleme:
6700xt almistim, kurtuldum. 😀

Ben de bigisayarda intel nvidia, telefonda android tercih ediyorum.
Android ile problemim olmadi fakat şunu da soylemem gerek ki hep ust duzey telefonlarini kullandim.
Note serisi yani. Su an 23ultra var. Alt modellerde kasma donma olabilir bilemem ama su ana kadar kullandiklarim hep memnun etti.
Sirasiyla note1-2-4-10+-23ultra
Amd ekran kartina gelirsek ufsk deneyimim oldu yetti. Daha da dusunmem pek.
Bu bilgisayari bir arkadasim icin hazirliyoruz. Onun icin farketmiyor, nvidia amd olabilir
Arkadaşının oynadığı oyunlar online yani işlemci önemli ekran kartını biraz düşük tutup 7800x3d almak daha iyi olur bence.
Gpu her iki tarafıda kullanırım ama işlemci ayırt ederim önceden intel kullanıyordum ama artık amd harici almam. 7800x3d almak istiyorum bende ona para ayırana kadar 8800x3d çıkar 7800x3d de zam yer :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,929
Üyeler
187,906
Son üye
muhammedd1455
Geri