Ra..age, ev..est, gam.pow.r neden alınmaz

Kyara

80+
Reaksiyon skoru
48
Bu markalar neden alınmaz ve neden çok alınıyor
1: kronik "aRcİbİlİ oHa" velet sendromu ile milyonlar satıyor
2:fason mal sözde "üretim"i ile max 1 sene götürür
3: Çalıntı mal çinden gelenlere isim basıp satıyorlar örn x7 mouse sadece 2 sayfada 20 marka saydım ben farklı farklı
4: sözde FP imiş 2 ay götürecek klavye/mouseye mekanik veya aRcİbİlİ diye neden 600+ tl vereyimki??
5:Destek sorunu teknik cok yardimci oluyor🤗🤗
Daha sayılır ama aklıma gelmedi bb

3: Çalıntı mal çinden gelenlere isim basıp satıyorlar örn x7 mouse sadece 2 sayfada 20 marka saydım ben farklı farklı
4: sözde FP imiş 2 ay götürecek klavye/mouseye mekanik veya aRcİbİlİ diye neden 600+ TL vereyimki??
Bro tercih meselesi bütçe yoksa gp alınırda para varsa kesinlikle alınmaz.

4: sözde FP imiş 2 ay götürecek klavye/mouseye mekanik veya aRcİbİlİ diye neden 600+ TL vereyimki??
İster al ister alma kanki markayı niye durup dururken kötülüyosun anasını satim

Kullandığın ürünle ilgili yazı yazsan tamam derdimde durduk yere neden salladın anlamış değilim zamanında bende kullandım bu markaları ki ucuz fiyatlarda genelde insanlar bunları tercih ediyor zamanında 100 TL'ye aldığım rampage mikrofonu hala kullanıyorum ki karşı tarafa verdiği ses kötü değil tabi ben biraz hor kullandım dağıldı şuan ama hala çalışıyor bütçesi olan adam zaten almıyor bunları

kanka parası olmayanlar almak zorunda napsın adam

Konu troll ama basitçe açıklamak gerekirse;
-Kötü qc ve teknik destek
-Kötü bileşenler
3. dediğin ise; çinde white flag diye bir durum var. Ahmet mehmetin ürününü alıp, rebrandleyip satabiliyor ve bu telif hakkına girmiyor. Piyasadaki çin menşeii ürünlerin %70inde mevcut.

Bana kalırsa almam, bütçemi toparlayıp daha uzun vadeli seçeneklere yönelirim.
Ayrıca bir ürünü fp yapan şey ücreti değil fiyat ve verdiği performansla arasındaki orantıdır.

Yüksek ihtimalle orta segment bir markaya geçiş yapıp bu markalara sallayarak kendi kendine tribe girmiş.
Gp ve rampagenin bazı modelleri düşük bütçe için ideal ve şanssız değilsen uzun süre götüren ekipmanlar.Benim de rampage kulaklığım vardı 2 sene boyunca kullanmıştım kablosu kopmasa hala çalışıyordu yadigar.Alınmaz demiyorum imkanın yoksa mecbur alacaksın.

Hadi ordan Rampage ve Everest alınmazmış
Kaç tane Rampage ve Everest ürün aldım kaç sene oldu halen taş gibiler 🤣.
Burda önemli olan SENİN BÜTÇEN .

Konu troll ama basitçe açıklamak gerekirse;
-Kötü qc ve teknik destek
-Kötü bileşenler
3. dediğin ise; çinde white flag diye bir durum var. Ahmet mehmetin ürününü alıp, rebrandleyip satabiliyor ve bu telif hakkına girmiyor. Piyasadaki çin menşeii ürünlerin %70inde mevcut.

Bana kalırsa almam, bütçemi toparlayıp daha uzun vadeli seçeneklere yönelirim.
Ayrıca bir ürünü fp yapan şey ücreti değil fiyat ve verdiği performansla arasındaki orantıdır.
Konu trollde olsa kısaca alınmaz. TRde hafif sükse yaptılar diye 3 liralık mal 5 lira oluyor. Sözde verdikleri teknik destekte cabası. 3 5 yıla hiçbiri kalmayacak bu gidişle zaten.

Işıklı mışıklı ben alırım ağa mis gibi

Konu trollde olsa kısaca alınmaz. TRde hafif sükse yaptılar diye 3 liralık mal 5 lira oluyor. Sözde verdikleri teknik destekte cabası. 3 5 yıla hiçbiri kalmayacak bu gidişle zaten.
Bence kalır ya sonuçta casper bile ayakta hala. High end sistem dizip rampage gamepower ekipman alan çok kişi var anlam veremiyorum ben de.

Mouse klavye kulaklik gp komple. Mouseyi yaklasik 3-4 yıldır kullaniyorum gp sendo herhangi bir sorunu yok halen. Kulaklik da 2 sene oldu galiba gp jin o da sorunsuz hatta mikronu cok iyi f/p gerçekten de. Sadece klavye sıkıntı çıkardı gp ogre. Onu da garantiye yolladim bi kac kez. Duzeltip gonderdiler ama tekrar sorunu yasadim (tus basmama sorunu). Yani diyecegim su ki bi markanin bi urunu kotu/dandik diye tum markaya sallamak dogru olmaz. Zaten kullandigin urunlerin cogu cinden geliyor belki de ayni fabrikadan ayni hammaddeden uretilen urunler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,129
Üyeler
183,530
Son üye
Akif4254
Geri