Neler Yeni

Ra..age, ev..est, gam.pow.r neden alınmaz

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,305
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Mouse klavye kulaklik gp komple. Mouseyi yaklasik 3-4 yıldır kullaniyorum gp sendo herhangi bir sorunu yok halen. Kulaklik da 2 sene oldu galiba gp jin o da sorunsuz hatta mikronu cok iyi f/p gerçekten de. Sadece klavye sıkıntı çıkardı gp ogre. Onu da garantiye yolladim bi kac kez. Duzeltip gonderdiler ama tekrar sorunu yasadim (tus basmama sorunu). Yani diyecegim su ki bi markanin bi urunu kotu/dandik diye tum markaya sallamak dogru olmaz. Zaten kullandigin urunlerin cogu cinden geliyor belki de ayni fabrikadan ayni hammaddeden uretilen urunler
Gameboosterda aynı tuş basmama sorununu yaşamıştım şuandada leaven k620 kullanıyorum eskiden F/P lerdi ancak şuanda fazla fiyata satıyorlar birçok ürünü no name diye geçen trde bu ürünler (Leaven gibi) kat kat daha kaliteli iş çıkarıyor bunu anlamış oldum ben gameboosterdan leavene geçince

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Mouse klavye kulaklik gp komple. Mouseyi yaklasik 3-4 yıldır kullaniyorum gp sendo herhangi bir sorunu yok halen. Kulaklik da 2 sene oldu galiba gp jin o da sorunsuz hatta mikronu cok iyi f/p gerçekten de. Sadece klavye sıkıntı çıkardı gp ogre. Onu da garantiye yolladim bi kac kez. Duzeltip gonderdiler ama tekrar sorunu yasadim (tus basmama sorunu). Yani diyecegim su ki bi markanin bi urunu kotu/dandik diye tum markaya sallamak dogru olmaz. Zaten kullandigin urunlerin cogu cinden geliyor belki de ayni fabrikadan ayni hammaddeden uretilen urunler
Kullanılan sensör ve kontrolcü kötü. Malzeme kalitesi de ortalama huano switchten kazanıyor ama NZXT lift veya Ss prime varken almaz kimse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence kalır ya sonuçta casper bile ayakta hala. High end sistem dizip rampage gamepower ekipman alan çok kişi var anlam veremiyorum ben de.
Casperin ne kadar iyi olmasada excalibur gibi bir kozu var. Laptop ve telefon casperi sildirmiyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ki olay zaten kaliteden ziyade fiyatını hak etmemeleri. Sen 300 liralık klavyeye 500 lira yazarsan ben de fiyatına göre kötü der başka ürün alırım mantıken.

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kayra
Hadi ordan Rampage ve Everest alınmazmış
Kaç tane Rampage ve Everest ürün aldım kaç sene oldu halen taş gibiler 🤣.
Burda önemli olan SENİN BÜTÇEN .
Yüksek ihtimalle orta segment bir markaya geçiş yapıp bu markalara sallayarak kendi kendine tribe girmiş.
Gp ve rampagenin bazı modelleri düşük bütçe için ideal ve şanssız değilsen uzun süre götüren ekipmanlar.Benim de rampage kulaklığım vardı 2 sene boyunca kullanmıştım kablosu kopmasa hala çalışıyordu yadigar.Alınmaz demiyorum imkanın yoksa mecbur alacaksın.
Aynen logitech sistem dizdim sallıyorum (!) Hacı sofu benim everest klavyem neden bozuldu 1 ayda ve şanssızsan patlar demişsin hypnx kumar gibi bir şey bu şanssızlık şanslılık ve bütçe yoksa aynı paraya başka marka alırım olur biter ve konu troll değil

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,164
İsim
Diyarhan
Vallahi paranın devamını vericeksen razer ss logitech... Alırlar.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Hacı
Aynen logitech sistem dizdim sallıyorum (!) Hacı sofu benim everest klavyem neden bozuldu 1 ayda ve şanssızsan patlar demişsin hypnx kumar gibi bir şey bu şanssızlık şanslılık ve bütçe yoksa aynı paraya başka marka alırım olur biter ve konu troll değil
İyi bu kafayla devam (!) 🤣

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Benzer bütçelerde çok daha iyi ekipmanlar varken evet, alınmaz.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Bu markalar neden alınmaz ve neden çok alınıyor
1: kronik "aRcİbİlİ oHa" velet sendromu ile milyonlar satıyor
2:fason mal sözde "üretim"i ile max 1 sene götürür
3: Çalıntı mal çinden gelenlere isim basıp satıyorlar örn x7 mouse sadece 2 sayfada 20 marka saydım ben farklı farklı
4: sözde FP imiş 2 ay götürecek klavye/mouseye mekanik veya aRcİbİlİ diye neden 600+ TL vereyimki??
5:Destek sorunu teknik cok yardimci oluyor🤗🤗
Daha sayılır ama aklıma gelmedi bb
x7 mouse 2 yıl rahat götürüyor eğer adam akıllı kullanırsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kayra

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Bence kalır ya sonuçta casper bile ayakta hala. High end sistem dizip rampage gamepower ekipman alan çok kişi var anlam veremiyorum ben de.
casperı neden sevmiyosunuz bilmiyorum ama ben çok memnunum i5 6200u lu c500 laptopum var hala taş gibi m2 slotu bile var içinde kaç yıllık laptopun

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
casperı neden sevmiyosunuz bilmiyorum ama ben çok memnunum i5 6200u lu c500 laptopum var hala taş gibi m2 slotu bile var içinde kaç yıllık laptopun

Bilgisayar bilgin yerlerde dostum, haberin olsun.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Ömer Murat KARACA
Bu markalar neden alınmaz ve neden çok alınıyor
1: kronik "aRcİbİlİ oHa" velet sendromu ile milyonlar satıyor
2:fason mal sözde "üretim"i ile max 1 sene götürür
3: Çalıntı mal çinden gelenlere isim basıp satıyorlar örn x7 mouse sadece 2 sayfada 20 marka saydım ben farklı farklı
4: sözde FP imiş 2 ay götürecek klavye/mouseye mekanik veya aRcİbİlİ diye neden 600+ TL vereyimki??
5:Destek sorunu teknik cok yardimci oluyor🤗🤗
Daha sayılır ama aklıma gelmedi bb
Bi markayı komple kötülemek sadece önyargıdır. Rampage PSU ve kasalarını çok kullandım, alıp sattım da. 1 kere bile şikayet gelmedi. PSU'ları Ne kadar C4 olsalarda sessiz serin çalışıyorlar. Ama klavyesini aldık Hydra R6 Plus, 6-7 kez garantiye gitti, 2 ayda bir bi tuş bozuluyordu. En son Hydra R6 ile değişim yaptılar bi daha bozulmadı. Ben şimdi kasa psu'sundan memnun olmama rağmen sadece Hydra R6 Plus'ta yaşadığım berbat deneyime bakarak everest - rampage çöp dersem bence hiç hoş bir durum olmaz.
Ayrıca bunu mutlaka belirtmem lazım, Rampage - Everest'in TR distribütörü Segment Bilgisayar kadar kaliteli hizmet veren firma TR'de yok. Klavye 6-7 kere gitti, 1 kere de arayıp kardeş siz bu klavye ile ne yaşıyorsunuz demediler. 3 kere sıfırı verildi, 4 kere tamir oldu. Logitech G213'ü pentaya 3 kez göndermistim aynı sorundan dolayı en sonunda adamlar bıkıp değişim yaptılar xD

Gamepower da aynı şekilde, Overlord klavye aldım. Alırken kime sorsam kronik sorunlu, tuşları 3-4 ayda bozuluyor dedi. 7-8 ay ben kullandım sonra arkadaşıma sattım. 1 senedir de o kullanıyor hala taş gibi. Millet Gamepower Warlock'taki kronik sorunu senin gibi önyargı ile tüm Gamepower klavyelere dayamış :)

Revenge kasa ve psu aldım. Kasası gercekten kalitesiz ancak 500TL'ye 2 tane RGB fanlı, mesh, pleksi yan panelli kasa alıp da kalite beklemek zaten saçmalıktan ibaret. PSU'su da 400W 400TL'ye aldım, GTX 1060 3GB, RX 570-580 gibi kartları sorunsuz besledi ve fazlasıyla sessizdi. Tabii ki asıl kalitesini voltaj dalgalanması vb. durumlarda belli eder ancak 400W psu'ya 250W güç çektirip de sıfır ses çalışması bu marka için gayet iyi bence.

Son olarak genelde denk gelmiyor ancak aynı fiyata daha kaliteli bi marka varken tabii ki tercih edilmezler onu da belirteyim.

Uzun lafın kısası, boş bir önyargı ayağına boş konu açmışsın hocam. Hayırlı pazarlar.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,783
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign
Top Bottom