🔥İndirim KLAVYE BİLEK DESTEĞİ 69TL

Ajazzdan bende de var üstü deri olanı diyorsan. Sert ve altında kauçuk olanlar daha kaliteli ve rahat oluyor kayma vs de yapmıyor. Onun haricinde ahşaplar ve saklama bölümü olanlar var o bütçelerde. Eğer yumuşak şeyler arıyorsan konudaki senin işini görür çünkü genelde sert olanlar yüksek fiyatlarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni hesap açın, 2 gün 500-500jeton veriyor o jeton da indirim uyguluyor.
Yumusakliktan ziyade alçak kalıyor klavyeye göre bu gösterdiği gibi yumuşak ve yüksek ise iyidir ama
Bu link çalışmıyor ma

Trendyoldan lsifim yni işte ben memnun kalmadım ve orada kargo ile 180e geliyordu

Yumusakliktan ziyade alçak kalıyor klavyeye göre bu gösterdiği gibi yumuşak ve yüksek ise iyidir ama

Bu link çalışmıyor ma

Trendyoldan lsifim yni işte ben memnun kalmadım ve orada kargo ile 180e geliyordu
https://ty.gl/u0585pt8h9 bnm aldığım üründe buydu beyazi siyah geldi diye iade etmiştim

Bu link çalışmıyor ma

https://ty.gl/u0585pt8h9 bnm aldığım üründe buydu beyazi siyah geldi diye iade etmiştim
Evet trendyolda da var ama büyük boy olanları var ben de oradan alcaktım ama küçük klavyede kötü durur diye amazondan aldım.

F259C8A7-EA8B-4121-9949-C07AE3A295EC.jpeg

Havlu daha iyi.

Evet trendyolda da var ama büyük boy olanları var ben de oradan alcaktım ama küçük klavyede kötü durur diye amazondan aldım.
Bu güzelmiş yalnız. Alasım geldi.

Ekler

• 712xYze+V4L.jpg
    712xYze+V4L.jpg
    178.5 KB · Hit: 64
Son düzenleme:
Aliexpress balinası değil mi o? Çok eskiden micro sd card satıyorlardı o logoyla.
Çinin white flag olayından her yere koyuyorlar ya :D Ajazz da kullanıyor akko da kullanıyor dediğin gibi aliexpresste bazı ürünlerde de vardı..

Resimdeki kalitesi nasıl ve ne kadara aldınız ustam
Amazon'daki yorumdan aldım fotoğrafı.
Yukarıda linki var.

Burada da varmış. Daha pahalıya geliyor herhalde.

Son düzenleme:
Bu klavye için bilek desteği önerebileceğiniz bir model var mı acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,339
Üyeler
187,029
Son üye
ahmet sarp
Geri