Ekran Kartından Gelen Coil Whine Sesi Kulaklığa Geliyor

YamanB

80+
Reaksiyon skoru
5
Kasadan ufak coil whine sesi geliyor ben kasadaki sesten rahatsız olmuyorum fakat aynı ses kulaklığa da geliyor örnek olarak oyun lobilerinde veya bazen sitelerde mouse hareketinde “cizz” sesi gelmeye başlıyor bazen oyunda Fps i 60 a sabitlediğimde az olarak geliyor hiç bir şekilde bir çözüm yolu bulamadım yardımcı olabilecek var mı 1 ay olmadı sistemi toplayalı..

Kasadan ufak coil whine sesi geliyor ben kasadaki sesten rahatsız olmuyorum fakat aynı ses kulaklığa da geliyor örnek olarak oyun lobilerinde veya bazen sitelerde mouse hareketinde “cizz” sesi gelmeye başlıyor bazen oyunda Fps i 60 a sabitlediğimde az olarak geliyor hiç bir şekilde bir çözüm yolu bulamadım yardımcı olabilecek var mı 1 ay olmadı sistemi toplayalı..
Anakartın ses bölümü iyi yalıtılmamış ise oluşur bu durum .
Bileşenlerin çektiği akımın ritmine göre kulaklığa ses yansıyor olabilir öyle ise psu riple değerleri yüksek olabilir.

Sistem bileşernlerini tam olarak paylaşırmısın ?

Anakartın ses bölümü iyi yalıtılmamış ise oluşur bu durum .
Bileşenlerin çektiği akımın ritmine göre kulaklığa ses yansıyor olabilir öyle ise psu riple değerleri yüksek olabilir.

Sistem bileşernlerini tam olarak paylaşırmısın ?

RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 / DeepCool PF550 550 W Power Supply​

Sistem bu şekilde hocam

RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 / DeepCool PF550 550 W Power Supply​

Sistem bu şekilde hocam
Anakart ?

Psu yapıyor olabilir kalite bir psu değil .

bence de psu bendede var deep cool un psu su fena ses çıkarıyor

bu video ilk aldığım zamanlardı birazdaha azaldı nedense ses

Anakart ?

Psu yapıyor olabilir kalite bir psu değil .
Ben kulağımı kasaya yaklaştırınca ses sanki Gpu’dan geliyor
Üretici yalıtmış ama ses gelmesinin sebebi yüksek ihtimalle psu .

Bu şekil video çekip yükledim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence de psu bendede var deep cool un psu su fena ses çıkarıyor

bu video ilk aldığım zamanlardı birazdaha azaldı nedense ses
Kasadaki ses benim için sorun teşkil etmiyor kulaklıktada aynı sesi oyundayken duymak çok problem

Ben kulağımı kasaya yaklaştırınca ses sanki Gpu’dan geliyor

Bu şekil video çekip yükledim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasadaki ses benim için sorun teşkil etmiyor kulaklıktada aynı sesi oyundayken duymak çok problem
Senin videodaki ses ekran kartından geliyor. Çektiği akım düzensiz olduğu için riple oluyor sesi senin voltaja yansıyor . Voltajdaki riple ses kartına yansıyor .

Senin videodaki ses ekran kartından geliyor. Çektiği akım düzensiz olduğu için riple oluyor sesi senin voltaja yansıyor . Voltajdaki riple ses kartına yansıyor .
Bütün parçalar 2 yıl garantili bu problemi yaratan parça tam anlamıyla hangisi hocam hangisini garantiye göndermem gerekiyor birde garanti ilgilenir mi çok mesaj gördüm servis cool whine problemi ile ilgilenmiyor gibide bir bilginiz var mı?

Bütün parçalar 2 yıl garantili bu problemi yaratan parça tam anlamıyla hangisi hocam hangisini garantiye göndermem gerekiyor birde garanti ilgilenir mi çok mesaj gördüm servis cool whine problemi ile ilgilenmiyor gibide bir bilginiz var mı?
Garantiye girmiyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,595
Üyeler
183,142
Son üye
Yolcu12
Geri