i5-13420h
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 328
hm ozaman bunu alin seyahat etmeyi seviyormusunuz1660 ti stoklarda yok
bu fiyata bu laptop ?hm ozaman bunu alin seyahat etmeyi seviyormusunuz
Rtx 2060 lik çok iyi oyunlar oynamicam ki fps tarzioha lan bu ne. kazığın allahını yemek üzeresin sakın alma.
bu laptopa max 7.5k verilir. ben sana şunları öneririm :
Acer Predator Helios 300 PH317-53 Intel Core i5 9300H 16GB Fiyatı
Acer Predator Helios 300 PH317-53 Intel Core i5 9300H 16GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
https://www.hepsiburada.com/msi-gf6...-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000UWWE5
en uzun ömürlü PC msidır. zaten monster önermiyorum abranın en düşük modeli değilse.
tamam da bu fiyat yine aşırı fazla. oynadığınız oyunun sistemi düşük diye kazık mı yiyiceksiniz? daha ucuza 2060 varken 1650ti almak saçmalık bence. ayrıca monster dandik bir marka bu fiyatlarda.Rtx 2060 lik çok iyi oyunlar oynamicam ki fps tarzi
Knk 8000 tl di ben çift m2 kullancam oyun tarzı fazla oynamicam üniversitelik islertamam da bu fiyat yine aşırı fazla. oynadığınız oyunun sistemi düşük diye kazık mı yiyiceksiniz? ayrıca monster dandik bir marka bu fiyatlarda.
tamam da hemen mi lazım ikinci m2 ?ben de böyle düşünüyordum 3. ayımda 512 gbın sadece 200 ünü kullanıyorum. bence hala büyük hata yapıyorsun bir de windows almışssın 10 TL'ye internette var zaten windows.Knk 8000 TL di ben çift m2 kullancam oyun tarzı fazla oynamicam üniversitelik isler
Knk bide o laptop u alma sebebim monster in ceo si benim babamla askerlik yapmış biri 4000 tl indirim yapcak o yüzden anlatabildimmitamam da hemen mi lazım ikinci m2 ?ben de böyle düşünüyordum 3. ayımda 512 gbın sadece 200 ünü kullanıyorum. bence hala büyük hata yapıyorsun bir de windows almışssın 10 TL'ye internette var zaten windows.
bu laptopu 6k ya alacaksan net alınır ama bu fiyata alma sakın. msi 1660ti ile 500 tl daha ekleyip alabilirsin 10 fps daha fazla her oyunda ve 2gb fazla vram olur. ayrıca m2 ssdsi de var 2 tane de ayrı portu var boş.Knk bide o laptop u alma sebebim monster in ceo si benim babamla askerlik yapmış biri 4000 TL indirim yapcak o yüzden anlatabildimmi