Ekranı Gözükmeye Telefondan Veri Kurtarma

Reaksiyon skoru
0
Samsung M30s telefonumu bugün hafif bir şekilde yere düşürdüm ve ardından mürekkep dağılmaya başladı, telefoncuya gidip sorduğumda da ekran değişimi gerektiğini 1500tl istediğini söyledi. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum fakat içindeki whatsapp mesajlarımı ,bazı fotoğraf ve videolar (google fotoğraflara yedeklenmeyenler) kurtamak istiyorum. Telefonun ekranı tamamen simsiyah olduğu için de hiçbirşey yapamıyorum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Sizin fikirleriniz neler? Ne yapmam gerekiyor?

Samsung M30s telefonumu bugün hafif bir şekilde yere düşürdüm ve ardından mürekkep dağılmaya başladı, telefoncuya gidip sorduğumda da ekran değişimi gerektiğini 1500tl istediğini söyledi. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum fakat içindeki whatsapp mesajlarımı ,bazı fotoğraf ve videolar (google fotoğraflara yedeklenmeyenler) kurtamak istiyorum. Telefonun ekranı tamamen simsiyah olduğu için de hiçbirşey yapamıyorum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Sizin fikirleriniz neler? Ne yapmam gerekiyor?
işini bilen bir telefoncuya götürürseniz kurtarabilir sıkıntı olmaz. Mahalle telefoncusuna emanet etmeyin :D

işini bilen bir telefoncuya götürürseniz kurtarabilir sıkıntı olmaz. Mahalle telefoncusuna emanet etmeyin :D
Telefonda yapmak istediğim tek şey usb hata ayıklamayı açmak bunun için 1500tl ödemeye niyetim yok ama ne yapacağım bilmiyorum

Telefonda yapmak istediğim tek şey usb hata ayıklamayı açmak bunun için 1500tl ödemeye niyetim yok ama ne yapacağım bilmiyorum
Şehrinizdeki veya bölgenizdeki yüksek puanlı tanınmış telefonculara bakın ne fiyat verirler bilemiyorum piyasasından haberim yok. Sormaktan başka çareniz yok gibi duruyor :)

Sabah gidip görüşeceğim ne konuştuğumu ne dediklerini yarın paylaşırım, başka arkadaşlar da benimle aynı sorunu yaşamışlarsa belki yardımcı olur.

Bir ekran takıp verileri kurtarman lazım. Bir telefoncuyla anlaşabilirsin, elinde ekran varsa takıp verileri kurtarsın sonra geri söker ekranı 😀

Ekran takılıp veriyi öyle çekebilirsin sadece onun dışında hata ayıklama vs. açmadan imkansıza yakın. Bi telefoncuyla anlaşıp 200₺ ye falan halledebilirsin diye düşünüyorum sadece işçilik vs. alırlar

Geri