halitxct
80+ Silver
Değil benide uyardı anakart çöp bizim reisHocam hiç mi elverişli değil 4.5 içinde mi? ulan var ya ben çok cahillik ettim bu anakartı alarak overlock bile yapamıyorum.

Değil benide uyardı anakart çöp bizim reisHocam hiç mi elverişli değil 4.5 içinde mi? ulan var ya ben çok cahillik ettim bu anakartı alarak overlock bile yapamıyorum.
Hocam yazılımsal ayarlarla hele ryzen Master'la falan bir ayarla anakart yakmanız cidden çok zor4.8-4.9 lara çıkartır mı anakart hocam yakmadan? işlemci X zatende de anakarttan korkuyorum yanar falan diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emin misiniz hocam bakın ondan önce işlemci takarken gül gibi anakartıma kısa devre yaptım çöp oldubu ankarıtmıda oc yüzünden kaybet istemiyorum
![]()
şu videoyu izle senin işini en iyi curve optimizer çözer
Hocam bilmiyorum ki yaHocam yazılımsal ayarlarla hele ryzen Master'la falan bir ayarla anakart yakmanız cidden çok zor
3.9 GHZ'de çalışmasınıda gönül razı değil bütçede bitti.Darboğazda yaşıyorum,çar-çur ettik sistemi bilmedenDeğil benide uyardı anakart çöp bizim reishacı abi elleme diyosa hic gerek yok
Hocam anakartı yakma durumu var mı? dandik anakart benim sıfır falan ama.Alıntıyı görüntüle
Burda biosa a girip yukarıda disabled ile yazan yeri enabled yapcaksınız. Hiç riske girmeden otomatik overclock yapacak.
Yok hocam. Ben işlemci ile render alırken 4.2 ghz full fan hızında stock soğutucu ile 100 dereceyi gördüm. Sıkıntı yok.Hocam anakartı yakma durumu var mı? dandik anakart benim sıfır falan ama.
Deneyip bilgilendirieceğimYok hocam. Ben işlemci ile render alırken 4.2 ghz full fan hızında stock soğutucu ile 100 dereceyi gördüm. Sıkıntı yok.
Auto yazıyor zaten hocamSizin kart msi marka imiş. Farklı bir menüde ise bilmiyorum hocam.
O zaten enable geliyorAlıntıyı görüntüle
Burda biosa a girip yukarıda disabled ile yazan yeri enabled yapcaksınız. Hiç riske girmeden otomatik overclock yapacak.
3.9 ghz in üstüne çıkması lazım. Msi markasını bilmiyorum.Auto yazıyor zaten hocam
O zaman neden 3.9 ghz in üstüne çıkmıyor ?O zaten enable geliyor
PBO açtım ve prime 95 testi ile sonuçlar?3.9 ghz in üstüne çıkması lazım. Msi markasını bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman neden 3.9 ghz in üstüne çıkmıyor ?
PBO açtım ve prime 95 testi ile sonuçlar?O zaten enable geliyor