Midas halka arz nasıl alınır

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
2,713
Daha yeni yeni merak saldım bu işlere. Midas hesabı açtım ama nasıl hisse alabileceğimi hangilerinin uygun olduğunu nasıl anlayabilirim? Veya nereden öğrenebilirim?

Daha yeni yeni merak saldım bu işlere. Midas hesabı açtım ama nasıl hisse alabileceğimi hangilerinin uygun olduğunu nasıl anlayabilirim? Veya nereden öğrenebilirim?
banka hesabından borsa hesabı açman gerek diye biliyorum yanlış olmasın ama

Midası kullanmanı önermem
A1 yada standart bankalardan devam et

banka hesabından borsa hesabı açman gerek diye biliyorum yanlış olmasın ama
Garanti kullanıyorum. Aslında garantiyi kullanacaktım ama bankaya gitmem gerekiyormuş borsa hesabı için. O yüzden midas denedim ama tam hakim değilim

Garantiyi kullanacaktım ama hisse hesabı için bankaya gitmem gerekmiş. O yüzden alternatif uygulama arıyışındayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır bankadan açmak gibi zorunluluk yok midastan da hisse alıp satabilir halka arzlarda katılabilir ama hepsi gelmiyor midasa hepsine girmek için banka hesabı açması lazım
Garantiyi önerir misiniz peki?

Garanti kullanıyorum. Aslında garantiyi kullanacaktım ama bankaya gitmem gerekiyormuş borsa hesabı için. O yüzden midas denedim ama tam hakim değilim
Hayır YouTube'dan izle Garanti bbva borsa hesabı nasıl açılır diye hemen açarsın benimde garanti

Garantiyi kullanacaktım ama hisse hesabı için bankaya gitmem gerekmiş. O yüzden alternatif uygulama arıyışındayım.

Ben beğeniyorum şu ana kadar sorun yaşamadım öneririm tabi

Midastan halka arza girmen için bankalarda hisse alis satış kısmında olan halka arzlara girebiliyorsun yani %25-30 una anca girersin ama yakın zamanda çalışma yapacaklardi hepsine girilmesi için

Niye önermiyorsun ki tüm aracı kurumların güvenliği spk tarafından denetlenmiyor mu

Midastan halka arza girmen için bankalarda hisse alis satış kısmında olan halka arzlara girebiliyorsun yani %25-30 una anca girersin ama yakın zamanda çalışma yapacaklardi hepsine girilmesi için

Niye önermiyorsun ki tüm aracı kurumların güvenliği spk tarafından denetlenmiyor mu
midasta her şey yok spk ile denetlenmesi ile alakası yok o yüzden aslında en iyisi iş bankası ama garanti de güzel

Hayır YouTube'dan izle Garanti bbva borsa hesabı nasıl açılır diye hemen açarsın benimde garanti

Ben beğeniyorum şu ana kadar sorun yaşamadım öneririm tabi
Uygunluk testinde anaparam aynen korunsun mu diyeyim

Kullanışlı değil bir çok kişide bunu diyor
İşler karıştığı zaman yardımcı olmaları uzun sürüyor

Yapı Kredi deneyebilirsin diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,056
Üyeler
184,098
Son üye
Mustyy17