🔥İndirim Viewsonic 27" 2K İps Monitör 8,599₺🔥170Hz

Gigabyte G27Q 27 asusa bin basar
Arada yaklaşık 1000 tl kadar fiyat farkı var. Ama performans olarak o kadar fark olduğunu zannetmiyorum. Gigabyte kullanmadım o yüzden karşılaştırma yapmam doğru olmaz 👍🏻

Arada yaklaşık 1000 TL kadar fiyat farkı var. Ama performans olarak o kadar fark olduğunu zannetmiyorum. Gigabyte kullanmadım o yüzden karşılaştırma yapmam doğru olmaz 👍🏻
Fiyatı 8400 1000tl fark yok👍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam ben 170hz olduğnu idda etmedimki zaten asusa bin basar dedim bu fiyata
Biraz marka haterlığı gibi geldi bana. Ben de msi için aynını yapıyorum maalesef. Forumda yıllarını harcamış insanlarla aynı monitörleri öneriyorum çoğu zaman. Fakat senin önerdiğini öneren görmedim henüz

Biraz marka haterlığı gibi geldi bana. Ben de msi için aynını yapıyorum maalesef. Forumda yıllarını harcamış insanlarla aynı monitörleri öneriyorum çoğu zaman. Fakat senin önerdiğini öneren görmedim henüz
Tam olarak marka hastalığı değil monitörün özellikleri ve incelemelerine baktım öneren çoktu daha bugün başka forumda önerildiğni gördüm tabi gigabyte monitör olduğu için az marka hastalığı var.

Uygunsuz davranış
2k çözünürlükte kimse asus monitör önermez kanka götten sallama sadece 1080p de alınabilecek modelleri var çoğunlukla aoc > lg> msi >asus diye gider ( dell ve acer ın sadece 1-2 modeli alınabilir diye yazmadım )

Tam olarak marka hastalığı değil monitörün özellikleri ve incelemelerine baktım öneren çoktu daha bugün başka forumda önerildiğni gördüm tabi gigabyte monitör olduğu için az marka hastalığı var.
Gigabyte güzel marka hemfikiriz fakat 1000 basar diyebileceğimiz kadar fark yok bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 27 inç 1080p öneriniz de var mı
panel ve hz fark eder mi hocam yoksa ips mi istiyorsunuz

2k çözünürlükte kimse asus monitör önermez kanka götten sallama sadece 1080p de alınabilecek modelleri var çoğunlukla aoc > lg> msi >asus diye gider ( dell ve acer ın sadece 1-2 modeli alınabilir diye yazmadım )
Adamlar güzel güzel tartışıyor bu laf oldu mu şimdi

üslubunu beğenmedim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,722
Son üye
Mehmet yılmaz akçiçek
Geri