Aoc vs lenovo region hangisini önerirsiniz

Tobb EEE

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
4500
Arada kaldım birkaç gündür araştırmasını yapıyorum ama karar veremedim aynı fiyat lenovo mu aoc mu veya başka öneriniz varsa da yakın çevre veya daha ucuza paylaşabilir misiniz

2 yıldır bu aoc monitörü kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim öneririm, lenovo hakkında bi fikrim yok

Arada kaldım birkaç gündür araştırmasını yapıyorum ama karar veremedim aynı fiyat lenovo mu aoc mu veya başka öneriniz varsa da yakın çevre veya daha ucuza paylaşabilir misiniz

lenovo monitör hakkında kronik diyorlardı haberiniz olsun.
Benim Önerim budur : https://www.hepsiburada.com/asus-tu...ce=pc&utm_term=k&v=1.69.2&wt_pc=akakce.c.k.pc

AOC en iyi monitör üreticilerinden, renk doygunluğu gibi konularda epey iyi. Lenovo gibi monitör konusunda kendisini ispatlamamış bir marka yerine ismi ve kalitesiyle öne çıkan AOC'yi tercih ederim.

AOC en iyi monitör üreticilerinden, renk doygunluğu gibi konularda epey iyi. Lenovo gibi monitör konusunda kendisini ispatlamamış bir marka yerine ismi ve kalitesiyle öne çıkan AOC'yi tercih ederim.
Tuf hakkında ne dersiniz acaba

Gigabyte G24f bide msın bi monitörü var bu fiyat bandında

Son düzenleme:
Lenovoyu şu anda kullanıyorum 3 5 ay oldu bi sıkıntısını görmedim. Ayak mekanizması çok iyi sallanmıyor titreşimden vs. Sorun varsa cevapları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,308
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri