7000 TL'ye LG 27GS65F-B vs AOC 27G4HA monitör karşılaştırması

hocam merhaba illa bu 2 monitörden biri olacak diyorsanız aoc 20hz daha fazla ve hoparlörü var renk değerleri de daha iyi görünüyor epeyde burda her türlü özellik olarak aoc daha mantıklı

hocam merhaba illa bu 2 monitörden biri olacak diyorsanız aoc 20hz daha fazla ve hoparlörü var renk değerleri de daha iyi görünüyor epeyde burda her türlü özellik olarak aoc daha mantıklı
Yorumunuz için teşekküür ederim. Sizin bir öneriniz var mı? Özellik olarak 27 inç, 144 Hz üstü, 1 ms ve IPS panel monitör bakıyorum. DisplayPort ile bağlayacağım. Fakat en dikkat ettiğim nokta asansör özelliği olması, çünkü ben en yukarıda kullanıyorum.

Yorumunuz için teşekküür ederim. Sizin bir öneriniz var mı? Özellik olarak 27 inç, 144 Hz üstü, 1 ms ve IPS panel monitör bakıyorum. DisplayPort ile bağlayacağım. Fakat en dikkat ettiğim nokta asansör özelliği olması, çünkü ben en yukarıda kullanıyorum.
hocam 1080p çözünürlük mü istiyorsunuz 2k mı

2. monitör olarak alıcam 1. monitör 2k kullanıyorum. 2. monitöre 2k gerek yok gibi geldi çok fiyat artsın istemiyorum
2. monitörse ve dediğiniz özellikler sadece olacaksa bence o bütçelere gerek yok hocam
uygun fiyata böyle bir şey var mesela pivot hareketi de yapılabiliyor

2. monitör olarak alıcam 1. monitör 2k kullanıyorum 2k için gerek yok gibi geldi çok fiyat artsın istemiyorum

2. monitörse ve dediğiniz özellikler sadece olacaksa bence o bütçelere gerek yok hocam
uygun fiyata böyle bir şey var mesela pivot hareketi de yapılabiliyor
Öneri için teşekkürler peki 2k almaya gerek var mı?

hocam valla benim bildiğim yan monitör chat okumak yanda arada bakmak için video açmak yada spotify takılmak için kullanılır :D bunları yapmak için bence 2k ya gerek yok ama üstüne bin lira daha ekleyince 2k monitörlerde var bu fiyatlara ama ne kadar kaliteli bilmiyorum alıcaksanız hertürlü varsa incelemelerine ve kullanıcı yorumlarına bakın 2k uygun fiyata da şöyle bir şey buldum

hocam valla benim bildiğim yan monitör chat okumak yanda arada bakmak için video açmak yada spotify takılmak için kullanılır :D bunları yapmak için bence 2k ya gerek yok ama üstüne bin lira daha ekleyince 2k monitörlerde var bu fiyatlara ama ne kadar kaliteli bilmiyorum alıcaksanız hertürlü varsa incelemelerine ve kullanıcı yorumlarına bakın 2k uygun fiyata da şöyle bir şey buldum
Yardımınız için teşekkür ederim :)) İnceleyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun boyu ayarlanmıyor galiba..

Yardımınız için teşekkür ederim :)) İnceleyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun boyu ayarlanmıyor galiba..
epeyde yazmıyor hocam kullanıcı yorumlarına yada test videosu varsa bakın orda söylerler illaki olup olmadığını

Tamamdır destek için çok teşekkür ederim

Geri