Kanıtlar:
geçmiş olsun hacı soğuk su iyi giderAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleArkadşalar binomodan işlem açtım işlem normalde artı yönlü kapanması gerekirken eksi yönde kapandı ve beni zarara soktu bende desteğe başvurdum talep oluşturuldu ve reddedilmiş param verilmiyor nerden baksanız en az 2300 TL zarardayım bir şey yapabilir miyim sizce?
Kanıtlar:
Ulan bu küçükburjuvazi kanalında hep reklamları çıkıyor bi gireyim dedim anasını satyım başıma ne geldi ya.geçmiş olsun hacı soğuk su iyi gider
Geçmiş olsun hocamAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleArkadşalar binomodan işlem açtım işlem normalde artı yönlü kapanması gerekirken eksi yönde kapandı ve beni zarara soktu bende desteğe başvurdum talep oluşturuldu ve reddedilmiş param verilmiyor nerden baksanız en az 2300 TL zarardayım bir şey yapabilir miyim sizce?
Kanıtlar:
soğuk bir su iyi giderAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleArkadşalar binomodan işlem açtım işlem normalde artı yönlü kapanması gerekirken eksi yönde kapandı ve beni zarara soktu bende desteğe başvurdum talep oluşturuldu ve reddedilmiş param verilmiyor nerden baksanız en az 2300 TL zarardayım bir şey yapabilir miyim sizce?
Kanıtlar:
soğuk bir su iyi gider
Geçmiş olsun hocam
Bunlara bir cacık yapamam değil mi?Madem grafikli kumara meraklısın binance de kaldıraç aç daha iyi.
çok zorBunlara bir cacık yapamam değil mi?
Uygulamaya ne kadar yatırdığımı mı soruyorsun?giriş fiyatı ne çıkış fiyatı ne
yok. işlem açmışsın ya nereden açtın nereden kapattınUygulamaya ne kadar yatırdığımı mı soruyorsun?
yapamazsın zamanında binomoyla ilgili dolandırıcılık söylentileri çıkmıştı zaten youtuberların önerdikleri herşeye sazan gibi atlanmamalı ardı arkası aranmalı önce ben bunu anlamıştım zamanında adamlar parasına bakıyor sonuçtaBunlara bir cacık yapamam değil mi?
Kendisi kapatıyor 30. saniyede.yok. işlem açmışsın ya nereden açtın nereden kapattın
Doğu evet ama ben böyle sahtekarlık görmedim.yapamazsın zamanında binomoyla ilgili dolandırıcılık söylentileri çıkmıştı zaten youtuberların önerdikleri herşeye sazan gibi atlanmamalı ardı arkası aranmalı önce ben bunu anlamıştım zamanında adamlar parasına bakıyor sonuçta