Hayatınızı Başa Sarıp Yaşamak İster miydiniz?

Krom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,377
Bir genç yetenek keşfettim, bütün gün dinledim bir şarkısını. Düşünüyorum da hayatımızı başa sarıp, doğduğunuz andan başlasak nasıl olurdu? Bambaşka bir hayat yaşayabilme hakkımız doğardı belki.

Açıkçası ben isterdim. Yaptığım hataları bir daha yapmazdım.

Yorumlarınızı bekliyorum :)

İsterdim.

hayatımda pişman olduğum pek çok şey var ama istemezdim (PC ALMAK İÇİN 4 AY DAHA ÇALIŞAMAM BEN ! )

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom
hayatımda pişman olduğum pek çok şey var ama istemezdim (PC ALMAK İÇİN 4 AY DAHA ÇALIŞAMAM BEN ! )
belki başa sararsan pişmanlıkların olmaz, güzel bir hayatın olur :)

Bir genç yetenek keşfettim, bütün gün dinledim bir şarkısını. Düşünüyorum da hayatımızı başa sarıp, doğduğunuz andan başlasak nasıl olurdu? Bambaşka bir hayat yaşayabilme hakkımız doğardı belki.

ben başa dönsem bile aynı şeyleri yapardım çok pişman olduğum bi an yok gibi

belki başa sararsan pişmanlıkların olmaz, güzel bir hayatın olur :)
off inan bilmiyorum yanlışmı yaptım doğrumu yaptım ama amacıma ulaşmak isterken ailem çok üzüldü şu an benim hayatım iyi istediğim gibi ama mutlu olurum sanıyordum ne bileyim geceleri yazılıma çalışmak sabah söve söve okula gitmeyecek olmam hayali çok güzeldi ama şimdi hiç öyle değil bazen sorguluyorum acaba yanlış mı yaptım diye son zamanlar takıntı haline geldi (AMA PC ALMAK İÇİN 4AY DAHA ÇALIŞMAK İSTEMİOM BN ! )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

okulu bıraktım diye ailem inşaatta çalışacağımı ve evsiz işsiz olacağımı düşünüyor hala üzgünler

Benim öyle pisman ettircek bir yasantım olmadı. Belki 3-4 yıl öncesine gidip Matematiğe daha ağırlık verip Üniversite sınavına daha iyi hazırlanabilirdim.

Herkesin hayatında keşkeleri vardır keşkeler olmazsa hayatın kıymetini anlamayız he geçmişe geri dönemeyeceğimiz için ben böyle şeyleri düşünmüyorum hayallerin de bir gerçeklik payı olmalı ki o hayallere ulaşmak için elimizden geleni yapalım olmayacak bir şeyin hayalini de kurmam ben şahsen.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Krom
Hayır, o kadar derdi tekrar çekemem

Ekonomik olarak hayır, duygusal olarak evet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,334
Üyeler
184,295
Son üye
efeberkbey
Geri