IOS EasyCep'den telefon alınır mı?

Ben aldım daha önce. Ama ucuz giriş seviye bir modeldi dedem için. Cihaz sağlam 1 sene oldu. Ama pahalı ürünleri alınır mı bilmiyom. 15k ya ios ne var ki ? o paraya android daha mantıklı bence. 2-3 ekleyip sıfır x6 pro alınabilir.

Ben aldım daha önce. Ama ucuz giriş seviye bir modeldi dedem için. Cihaz sağlam 1 sene oldu. Ama pahalı ürünleri alınır mı bilmiyom. 15k ya ios ne var ki ? o paraya android daha mantıklı bence. 2-3 ekleyip sıfır x6 pro alınabilir.
Android düşünmüyorum. Ve Android alırsam da Samsung S serisi dışında bir şey almam. Teşekkür ederim.

Android düşünmüyorum. Ve Android alırsam da Samsung S serisi dışında bir şey almam. Teşekkür ederim.
S serisi alacaksanız size tavsiye olsun ,kesinlikle exynos modellere bulaşmayın.

Hocam var yani. Kullandığım telefon artık ikide bir hafıza dolu uyarısı veriyor. (16GB) Ben de kafayı yemeye başladım hafiften. S22 buldum bir tane MediaMarkt'dan. 17.000₺ civarıydı. Nasıl?
Hocam bana kalırsa fp olarak çoğu zaman samsung modeller ön plana çıkıyor. İphone takıntısı yoksa s22 ve ya s23fe alınabilecek en iyi modeller.

S serisi alacaksanız size tavsiye olsun ,kesinlikle exynos modellere bulaşmayın.
S22 vardı aklımda. S22'den aşağı almam. Exynos mu kullanıyor S22?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bana kalırsa fp olarak çoğu zaman samsung modeller ön plana çıkıyor. İphone takıntısı yoksa s22 ve ya s23fe alınabilecek en iyi modeller.
iPhone takıntısı var hocam biraz 😀

S23 ile gelen exynos işlemciler sıcaklık performansı, pil denetimi ve normal performans olarak gayet yeterli. S20 21 alınmasın yeterli

S22 8 gen 1 ve ya 8 gen 2 snapdragon kullanıyordu yanşış hatırlamıyorsam.

Hayır ama sanırsam samsung tarafından üretilen bir snapdragon modeli lullanıyor.

Taksit avantajı dışında yenilenmiş telefon yerine 2. el daha mantıklı.
Arkadaşım iPhone 7 almıştı sorun yaşamadı. Satarken de Easycep'e sattı sorunsuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,949
Üyeler
183,923
Son üye
haredur
Geri