Eyisha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,123
brown switch klavye arıyorum aslında bütçe 1k ama mal iyiyse 1.5'a kadar çıkabilirim yorumlarınızı varsa tavsiyeleri bekliyorum
brown switch olursa bilek destekli olursa iyi olur olmazsa da önemli değil bu kadar mavi kırmızı switch istemiyorum çok ses çıkarıyor gece oyun oynayan biriyim rahatsız etmek istemiyorum evdekileriAlinmaz cok guzel bir klavye degil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Istediginiz ozellikleri yazarsaniz oneri verebilirim
emeğine sağlık kankam hepsi red switch çok ses çıkarır mı sesi fazla olmasın diye brown switch istiyorum da bilgin varsa aydınlatır mısınGençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
![]()
XPG Summoner Mini RGB SUMMONERMINI61RD-BKCTR Red Switch Türkçe Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatı ve Özellikleri
XPG Summoner Mini RGB SUMMONERMINI61RD BKCTR Red Switch Türkçe Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
![]()
Altec Lansing Algk8614wg Beyaz/gri Red Swıtch Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavye - Fiyatı, Yorumları
Altec Lansing Algk8614wg Beyaz/gri Red Swıtch Mekanik Klavye Gaming Klavye Oyuncu Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Ajazz Stk61 %60 Boy Rgb Bluetooth & Kablolu Mekanik Klavye-61 Tuşlu Kırmızı SwitchFiyatı, Yorumları - Trendyol
Ajazz Stk61 %60 Boy Rgb Bluetooth & Kablolu Mekanik Klavye-61 Tuşlu Kırmızı Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam bana da max 1000 tl bütçeli çalışırken kullanmalık önerebilir misin? Şu anda blue switch kullanıyorum.Alinmaz cok guzel bir klavye degil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Istediginiz ozellikleri yazarsaniz oneri verebilirim
Hocam aralarinda ses olarak buyuk bir fark yok.emeğine sağlık kankam hepsi red switch çok ses çıkarır mı sesi fazla olmasın diye brown switch istiyorum da bilgin varsa aydınlatır mısın
prime + nays ile silver switch halini 880 e aldım atılanlardan kesinlikle daha iyibrown switch klavye arıyorum aslında bütçe 1k ama mal iyiyse 1.5'a kadar çıkabilirim yorumlarınızı varsa tavsiyeleri bekliyorum
Mekanik mi? mebran mi?hocam bana da max 1000 TL bütçeli çalışırken kullanmalık önerebilir misin? Şu anda blue switch kullanıyorum.
Ben mekanik sesi sevmeyen biriyim ama red switch den rahatsız olmadım diğerlerine göre çok daha sessiz daha düzgün.emeğine sağlık kankam hepsi red switch çok ses çıkarır mı sesi fazla olmasın diye brown switch istiyorum da bilgin varsa aydınlatır mısın
mekanik, rgb olabilir de olmayabilir deMekanik mi? mebran mi?
RGB isik olsun mu?