Çok Oyun Oynuyorum Ne Yapmalıyım ?

Reaksiyon skoru
19
Sorun Şu Ki: Günlerdir Saatlerce oyun oynuyorum üst üste sabahlıyorum kendime engel olmaya çalışıyorum ama oyun beni gerçekten içine çekiyor ve oynayasım geliyor ne önerirsiniz ailemle vakit geçirmeyi seven biriyim ama bilgisayar alınca bağımlısı oldum yani spor olarak veya azaltmaya yönelik ne yapmalıyım yani daha doğrusu sağlıklı bir yaşam için ne yapmalıyım çünkü hergüne yorgun uyanıyorum stresliyim yardım edebilir misiniz yaş:15

ben 2009 dan beri aynıyım senin kadar bu kadar hiç düşünmemiştim :D

oynamaya devam et zaten ileri yaşlarda azalacaktır önceden bende senin gibiydim şimdi iş güç vakit bulamıyorum kolay kolay

Dışarı çık part-time iş bak. Hem iletişim kurarsın. hem para kazanırsın. Hem de yarına oynayacak oyun kalır :D

Ne oynuyorsun tam olarak?

Gta 5,Minecraft,Lol (ağırlıklı bunlar)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:D çok düşünüyorum sanırım
dostum zaten ölümlü dünya bizde senin kadar zamanında çok zevk alarak oyun oynardık bi yerden sonra bir durgunluk gelcek sen o durgunluğa gelmeden istediğin kadar oyna bence.

Gta 5,Minecraft,Lol (ağırlıklı bunlar)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:D çok düşünüyorum sanırım
lol oyunuyorsan git çimene fln dokun işe gir bence hem paran olur hemde bol bol gezersin fitnes yap istersen iyi gelir sonra gezersin ben genelde otobüse biner son durağa kadar gidip tekrar gelirim yol sevmiyorsanda akşamları çık dolaş boş boş eğlenceli aktivite

dışarı çık git doğayı falan gör.

Bıkana kadar oyna. Bunu yaparken belirli sürelerde ara ver. Evin içinde de olsa yürü.

Geri