Neler Yeni

Çok Oyun Oynuyorum Ne Yapmalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak yılmaz
lol oyunuyorsan git çimene fln dokun işe gir bence hem paran olur hemde bol bol gezersin fitnes yap istersen iyi gelir sonra gezersin ben genelde otobüse biner son durağa kadar gidip tekrar gelirim yol sevmiyorsanda akşamları çık dolaş boş boş eğlenceli aktivite
biraz popüler kültür ağzıyla söylemişsin lolü ağırlıklı oynamıyorum ve dışarı çıkıyorum ama çok değil bilgisayar bağımlılığın var yağ kütlem az bir spor düşünüyorum ama ne iyi gelir bilmiyorum veya bir iş olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bıkana kadar oyna. Bunu yaparken belirli sürelerde ara ver. Evin içinde de olsa yürü.
Teşekkür Ederim Hocam :)

grasdiyas

80+ Silver
biraz popüler kültür ağzıyla söylemişsin lolü ağırlıklı oynamıyorum ve dışarı çıkıyorum ama çok değil bilgisayar bağımlılığın var yağ kütlem az bir spor düşünüyorum ama ne iyi gelir bilmiyorum veya bir iş olabilir
popüler kültür değil çoğunluk spor yapmak istemiyorsan arkadaş çevresi edin biraz oda yoksa avm ye fln git gez ama bence en iyisi iş çünkü para bolluğun var ve istediğin gibi gezebilirsin izin günlerinde zaten büyük ihtimal pc nin yüzüne bile bakmazsın bendede öyle olmuştu ama yorucu iş seçme çabuk soğursun baristalık iyidir anlıyorsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Burak yılmaz
dostum zaten ölümlü dünya bizde senin kadar zamanında çok zevk alarak oyun oynardık bi yerden sonra bir durgunluk gelcek sen o durgunluğa gelmeden istediğin kadar oyna bence.
Sanırım Öyle Yapıcam ama ara vererek yapacağım

KAPTAN 50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Fidan
Sorun Şu Ki: Günlerdir Saatlerce oyun oynuyorum üst üste sabahlıyorum kendime engel olmaya çalışıyorum ama oyun beni gerçekten içine çekiyor ve oynayasım geliyor ne önerirsiniz ailemle vakit geçirmeyi seven biriyim ama bilgisayar alınca bağımlısı oldum yani spor olarak veya azaltmaya yönelik ne yapmalıyım yani daha doğrusu sağlıklı bir yaşam için ne yapmalıyım çünkü hergüne yorgun uyanıyorum stresliyim yardım edebilir misiniz yaş:15
Namaz kılmaya çaliş en azindan süreleri ezberlemek için vakitlerini değerlendirebilirsin stres falan kalmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,877
Üyeler
164,927
Son üye
amityamity159
Top Bottom