Sistem secenekler arasinda hocam 21e falan biseyler arıyorum dediğim gibi 22 butceyi zorlar ama bakacağız teşekkürler tavsiye için![]()
SUNRISE-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4060 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SUNRISE-4060 Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
![]()
MSI G244F 23.8" 1 ms Full HD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G244F 23.8" 1 ms Full HD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G244F 23.8" 1 ms Full HD IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.129,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
o fiyata yok diye biliyorum hocamSistem secenekler arasinda hocam 21e falan biseyler arıyorum dediğim gibi 22 butceyi zorlar ama bakacağız teşekkürler tavsiye için
Eyv hocam bi palite bakayim guzelmi diye sistem guzele benziyoro fiyata yok diye biliyorum hocam
dipnot: https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-light-4060/ bu var hocam
eğer 1k zorlayacaksa bunu alın diyebilirimEyv hocam bi palite bakayim guzelmi diye sistem guzele benziyor
Sağolun arkadaşta bunu onerdi bu seçenekler arasında zaten ama bakacagiz bakalim daha ucuzu varmı diye bakiyorum![]()
SUNRISE-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-4060 Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Benimde bütçen 20k bende attığım sistemi almayı düşünüyorum.Sağolun arkadaşta bunu onerdi bu seçenekler arasında zaten ama bakacagiz bakalim daha ucuzu varmı diye bakiyorum
22 ye kadar çıkabilirsen zaten en iyi seçenek budur bence birazcık daha az bütçe için bakiyorum ben elimde bi kaç şey var değerlendiririm dersen atayim istiyorsanBenimde bütçen 20k bende attığım sistemi almayı düşünüyorum.
Atarsan iyi olur22 ye kadar çıkabilirsen zaten en iyi seçenek budur bence birazcık daha az bütçe için bakiyorum ben elimde bi kaç şey var değerlendiririm dersen atayim istiyorsan
ortalama diye biliyorum üzmeyeceğini biliyorm o kadarTamamdir palit markasi nasil bi fikriniz varmi?