Yardım 32' 2k curved monitör seçimi

Trabzonlu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
425

Son düzenleme:
Evet epey farkediyor, benim ana monitörüm 2k yan monitor FHD ikisi de 32" dağlar kadar fark var. O boyutta FHD tavsiye etmem

Evet epey farkediyor, benim ana monitörüm 2k yan monitor FHD ikisi de 32" dağlar kadar fark var. O boyutta FHD tavsiye etmem
peki önerebileceğin varmı yada sen ne kullanıyorsun
32" 2k curved arıyorum ben

İkinci el Odyssey G7 çok iyi gider. 32 2K 240Hz mükemmel olur. Kullanıyorum çok iyi. Curved olmasına rağmen ghosting seviyesi çok iyi.

peki önerebileceğin varmı yada sen ne kullanıyorsun
32" 2k curved arıyorum ben
Ben oyundan çok çalışmak için kullandığım için Viewsonic vx3276-2k-mhd modelini kullanıyorum renkleri vs çok iyi ama 75hz monitör yani oyun oynayacaksan tavsiye etmem. Curved monitörler hakkında bir bilgim yok ama HP x32 kullanan bir arkadaşım var çok memnun 32" 2k 165hz IPS panel fiyatı uygunsa bakılabilir.

İkinci el Odyssey G7 çok iyi gider. 32 2K 240Hz mükemmel olur. Kullanıyorum çok iyi. Curved olmasına rağmen ghosting seviyesi çok iyi.
25K sıfırlarının fiyatı :D

İkinci el diyorum bende zaten.
ikinci alma taraftarı değili ya pek malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el diyorum bende zaten.
attıklarım arasından en alınabiliri hangisi sence peki

Ben oyundan çok çalışmak için kullandığım için Viewsonic vx3276-2k-mhd modelini kullanıyorum renkleri vs çok iyi ama 75hz monitör yani oyun oynayacaksan tavsiye etmem. Curved monitörler hakkında bir bilgim yok ama HP x32 kullanan bir arkadaşım var çok memnun 32" 2k 165hz IPS panel fiyatı uygunsa bakılabilir.

ikinci alma taraftarı değili ya pek malesef

Gigabyte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,063