Öneri 26-30k Arası QHD LAPTOP Önerisi

yigitern

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
506
Merhaba arkadaşlar Acer Aspire 5 sahibiyim fakat o kadar çok sorun çıkarttı ki bana cihazı satışa koydum ve evdeki kasamıda aynı şekilde satılığa koydum ortalama 26k 27k gibi bir fiyata ikisini satmayı planlıyorum onlar yerine hem oyun hem iş için kullanabileceğim bir bilgisyar istiyorum renk kalitesinin güzel olması benim için daha önemli mümkün ise QHD olmalı ve RTX ekran kartı bulunmalı en cok cıkabileceğim bütce 30k

Rtx ve 2k ekranı olan laptop istiyorsun 30k ya doğru mu anladım ?

Noel babadan tek boynuzlu at beklemek gibi olmuş bu biraz. İmkansız yani.

Merhaba arkadaşlar Acer Aspire 5 sahibiyim fakat o kadar çok sorun çıkarttı ki bana cihazı satışa koydum ve evdeki kasamıda aynı şekilde satılığa koydum ortalama 26k 27k gibi bir fiyata ikisini satmayı planlıyorum onlar yerine hem oyun hem iş için kullanabileceğim bir bilgisyar istiyorum renk kalitesinin güzel olması benim için daha önemli mümkün ise QHD olmalı ve RTX ekran kartı bulunmalı en cok cıkabileceğim bütce 30k
Hocam benim yeni satışa koyduğum bir laptop var bir bak istersen.

#1155334197 Sarı sitede
Uygun bulursan wp den konusabiliriz

#1155334197 Sarı sitede
Fiyat fazla Max ederi 22k tabi serbest piyasa senin vicdanına kalmış. Burda kimse biz varken kurda kuşa yem olmaz..

#1155334197 Sarı sitede
Hocam ilanınızı inceledim fakat HP Pavilion'a 30k verme gibi bir niyetim yok düşüncen için teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
Hocam ilanınızı inceledim fakat HP Pavilion'a 30k verme gibi bir niyetim yok düşüncen için teşekkürler
İstediğin kriterleri bütçen sağlamıyor.
En mantıklı laptopu atayım sana ben en iyisi

ikinci el de alabilirim hocam bulabilirseniz
Ben 2.el pek önermiyorum. Güven olmuyor.

Bu iki model güzel cihazlardır.

Ben 2.el pek önermiyorum. Güven olmuyor.

Bu iki model güzel cihazlardır.
https://www.hepsiburada.com/asus-vi...6500qe-hn040-p-HBCV000059XUMZ?magaza=Bisistem üstad ben bunu almayı planlıyodum bunada bakabilirsen süper olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görünüş olarakta biraz resmi görünüyor gibi hem

Geri