- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 149
Sen yine çarşafa sarmışsın abim A4 kağıda sardıydı asdaskldjasldkasd
aklıma sokma plsOrta okul zamanı okuldan çıkınca defter kağıdına sarıp içmiştik çayın bergamotlu olması önemli
hocam sofra bezine çay sarıp içtim çok fenayımaklıma sokma pls
Allah belamı versin merak edip çarşafa çay sardım Paket parçasından da zıvana yaptım(İyiki sıkı yapmışım)İlk fırtımda geberiyordum ciğerime bi acı saplandı hala sürüyor yarım saat oldu.Zıvanayı koymasak ucu boş geberirdim sanırım aman denemeyin beyler.
Bu arada sofra bezine sigara mı sarılır karbondioksitten ölecen laSorumluluk kabul etmeden sana exper tarifi veriyorum denemesi sende. Tütünü kağıda koy tütünün üstüne karanfili sürt toz toz gitsin yani sonra sar iç. Denemek sende başına iş gelirse sorumluluk kabul etmiyorum
djarum black karanfilli sigarada sanırım %30 kadar karanfil varmış içtiğimde çok hoşuma gitmişti bunlar yapıyosa bende yaparım deyip denemiştim iyiydi. Tekrar diyorum sorumluluk kabul etmiyorum
![]()
Hocam aklınızda ne vardı bunu denerkenAllah belamı versin merak edip çarşafa çay sardım Paket parçasından da zıvana yaptım(İyiki sıkı yapmışım)İlk fırtımda geberiyordum ciğerime bi acı saplandı hala sürüyor yarım saat oldu.Zıvanayı koymasak ucu boş geberirdim sanırım aman denemeyin beyler.