🔥İndirim Asus Dual RTX 4060 White 12.715₺

Sarı sitede hazır sistem çıkmaları 8.5k-10k arasına kapalı kutu satılıyor. Şahsen onlara yönelirdim. YTD.

8.5K 4060 kalmadı artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatanda Medimartktta 16.5-17K
1709579646880.png

E biraz da pazarlık yap yahu

Kasımdan kalma ilan sor bakalım elinde varmıymış xD

Ganinwardı 10K satıyorlar xD
Asus Dual'ler var biraz aşağılarda 10.5k falan

Ne kadar 2.el kart almayı sevmesemde, 4000 serisinde rtx 4070 altındaki hiçbir kartın sıfırına sadece ekran kartı alımlarında para verilmez. (komple sistemle beraber indirimli almak daha mantıklı). Onun yerine 2.elde Rtx 3060ti, rtx 3070 al çok daha iyi. (Tekrar diyorum ben 2.el sevmememe rağmen diyorum bunu)

Hatırlatma: 4060 ve 4060ti 128bit kartlar. rtx 3060 bile 192bit. sırf bite bakılmaz ama Nvidia 4060ı, 4050 olarak çıkarmalıydı.

Galax 10k, buna sırf beyaz diye 2000 lira daha fazla verilmez

Asusun garantisi için verilir de 4060 bu fiyatları hak eder mi bilemiyorum

Asusun garantisi için verilir de 4060 bu fiyatları hak eder mi bilemiyorum
Asus garantisi neymiş ki üstüne 2k daha koyup aynı kartın beyazını alasın. Bu arada kendimde Galax 4060 kullanıyorum, gow, spider man gibi oyunlar oynadım, hâlen daha 65 dereceyi geçtiğini görmedim. Furmarkta 8 msaa açıkken bile Max 66 derece gördüm. Gidip marka diye Asus para basılmaz. Gerçi ekran kartı konusunda Asus, Galaxın yanına bile yaklaşamazda neyse.

Asus garantisi neymiş ki üstüne 2k daha koyup aynı kartın beyazını alasın. Bu arada kendimde Galax 4060 kullanıyorum, gow, spider man gibi oyunlar oynadım, hâlen daha 65 dereceyi geçtiğini görmedim. Furmarkta 8 msaa açıkken bile Max 66 derece gördüm. Gidip marka diye Asus para basılmaz. Gerçi ekran kartı konusunda Asus, Galaxın yanına bile yaklaşamazda neyse.
Abart hocam, asusun garantisinde sorun yaşamıyorsun, mağdur etmiyor. Arkadaşımın 3070i arızalandı adamlar değişimde ellerinde yok diye 4070 verdi. Marka almanın avantajı bu. Bende asus kullanıyorum arıza yaşamadım.

Abart hocam, asusun garantisinde sorun yaşamıyorsun, mağdur etmiyor. Arkadaşımın 3070i arızalandı adamlar değişimde ellerinde yok diye 4070 verdi. Marka almanın avantajı bu. Bende asus kullanıyorum arıza yaşamadım.
Galax yılların firmasıdır, bilginiz olmadan konuşmayın. İsterseniz Galax HOF'u biraz araştırın, geçen sene 16'dan fazla dünya rekoru kırıldı bu ekran kartıyla. Asus yanından bile geçemez, halen daha diyorum.

Geri