Çözüldü✓ ekran kartı boşta kullanılmadığı halde 50 derece?

LapsekiliRonaldo

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
328
normal mi bence değil ilk başlarda böyle değildi 40 küsürlerdeydi.Video izlerken durup dururken yeniden başlattı kendini pc bakıyorum sıcaklıklara işlemci normal her şey normal ama ekran kartı kullanılmadığı halde 50 derece

Güncelleme:Ekran kartı fanları dönmüyo

Benimki de öyle 5 dk da bir fan açıyor boşta
msi ventus 2x 4060

normal mi bence değil ilk başlarda böyle değildi 40 küsürlerdeydi.Video izlerken durup dururken yeniden başlattı kendini pc bakıyorum sıcaklıklara işlemci normal her şey normal ama ekran kartı kullanılmadığı halde 50 derece

Boşta 50c normal yük altında 70 80 i geçmiyorsa problem yok .

Fan kapalı 50 derece normal boşta fan açmasına gerek yok bi sıkıntı olmaz.

Bence anormal seninki
IMG_7403.jpeg

Yük altına girmezse fan açmaz kaç dereceden sonra açar bilmiyorum. Yük altında açıyorsa sıkıntı yok oyunda filan
Kendini yeniden başlattı pc durup duruken ve bakıyorum ekran kartını kullanmıyo ama 50-51-52 diye artıyo bu fanları ayarlayabilirmiyim full çalışsın

Çoğu yeni nesil ekran kartı 60-65 e kadar fan açmıyor bu yüzden boşta 50 derece normal.

Geri