hepsiburadadan ürün iadesi

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
67
game pover kizaru kulklık aldım ama kutu bükülmüş çıktı .belki üründe sorun yoktur açeyim iade ile uğraşmayayim dedim ama açınca fark ettimki kulklığın bir tarafından tıkırtı geliyor bende iyade etmeye karar verdim ve iade talebi oluşturdum .sonra internette biraz araştırınca hijjen sebepleri nedeni ile kutusu açılmış iç çamaşırı, kulaklık... iadesi kabul edilmiyor denildiğini gördüm . iade talebi ile yollasam kabul görürümü ? bu konuda bilgisi olan varsa yardım edermısınız ?

Urun sorunluysa kabul ederler diye düşünüyorum.

Genelde kabul etmeyip, servise gönderin diyorlar. Tabii bir şansını denemekte fayda var.

teşekürler arkadaşlar çok rahatladım

wp üzerinden iletişime geçebilirsin.ben sağlam kulaklığı iade edemedim ama sanırım jileti açtım diye

game pover kizaru kulklık aldım ama kutu bükülmüş çıktı .belki üründe sorun yoktur açeyim iade ile uğraşmayayim dedim ama açınca fark ettimki kulklığın bir tarafından tıkırtı geliyor bende iyade etmeye karar verdim ve iade talebi oluşturdum .sonra internette biraz araştırınca hijjen sebepleri nedeni ile kutusu açılmış iç çamaşırı, kulaklık... iadesi kabul edilmiyor denildiğini gördüm . iade talebi ile yollasam kabul görürümü ? bu konuda bilgisi olan varsa yardım edermısınız ?
İYADE yapıcaklarını sanmıyorum(!).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,112
Üyeler
191,309
Son üye
Mustafa588
Geri