Neler Yeni

hepsiburadadan ürün iadesi

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
raşit akşit
game pover kizaru kulklık aldım ama kutu bükülmüş çıktı .belki üründe sorun yoktur açeyim iade ile uğraşmayayim dedim ama açınca fark ettimki kulklığın bir tarafından tıkırtı geliyor bende iyade etmeye karar verdim ve iade talebi oluşturdum .sonra internette biraz araştırınca hijjen sebepleri nedeni ile kutusu açılmış iç çamaşırı, kulaklık... iadesi kabul edilmiyor denildiğini gördüm . iade talebi ile yollasam kabul görürümü ? bu konuda bilgisi olan varsa yardım edermısınız ?

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Urun sorunluysa kabul ederler diye düşünüyorum.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
kabu edeerler.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
raşit akşit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekürler arkadaşlar çok rahatladım

Flack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mustafa Ertuğrul
wp üzerinden iletişime geçebilirsin.ben sağlam kulaklığı iade edemedim ama sanırım jileti açtım diye

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
raşit akşit
wp üzerinden iletişime geçebilirsin.ben sağlam kulaklığı iade edemedim ama sanırım jileti açtım diye
ben şansımı deneyip yollayacam olmadı geri gelir kulanmaya devam ederim

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
raşit akşit
iade kabul oldu arkadaşlar

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
game pover kizaru kulklık aldım ama kutu bükülmüş çıktı .belki üründe sorun yoktur açeyim iade ile uğraşmayayim dedim ama açınca fark ettimki kulklığın bir tarafından tıkırtı geliyor bende iyade etmeye karar verdim ve iade talebi oluşturdum .sonra internette biraz araştırınca hijjen sebepleri nedeni ile kutusu açılmış iç çamaşırı, kulaklık... iadesi kabul edilmiyor denildiğini gördüm . iade talebi ile yollasam kabul görürümü ? bu konuda bilgisi olan varsa yardım edermısınız ?
İYADE yapıcaklarını sanmıyorum(!).

Top Bottom