IOS Şifresini unuttuğum telefonu açamıyorum !

Torintosa

80+
Reaksiyon skoru
45
Direk konuya gireceğim uzun süredir evde duranve kullanılmayan iphone6s cihazı vardı benimde kullandığım telefon bozulunca mecbur bu telefonu kullanmaya karar verdim ve haliyle cihazın şifreyi bilmiyorum çok saçma nedenlerden dolayı telefonu sıfırlayamıyorum bu nedenlerin ilki cihazın home tuşunun çalışmaması bu tuş çalışmadığından cihazı DFU(kurtarma) moduna alamıyorum 2. sorun cihazı bilgsiayara bağladıgımda aksesuarları kullanmak için kilidi açın diyor 4 farklı kabloyla denedim olmuyor ne yapacağımı bilemiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim durum çok acil bir an önce hattımı takmam lazım cihaza:cry:

Tel numarası ile kilit aç.

hayır yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl yani ?
En son kayıtlı iclod hesabına giriş yapman lazım, şifresini bilmiyorsan tel numarası ile icold kidili açabilirsiniz.

Faturayı temin edebilirseniz apple ile görüşüp açtırabilirsiniz. Ben vatandan almıştım telefonu gidip oradan faturamı tekrar istemiştim

En son kayıtlı iclod hesabına giriş yapman lazım, şifresini bilmiyorsan tel numarası ile icold kidili açabilirsiniz.
bir deneyeceyim hocam teşekkürler

Faturayı temin edebilirseniz apple ile görüşüp açtırabilirsiniz. Ben vatandan almıştım telefonu gidip oradan faturamı tekrar istemiştim
maalesef bundan 2-3 sene önce cihazı ikinci el almıştık zaten

Kablo ile bağlayamadıkça çözümü yok.

bir deneyeceyim hocam teşekkürler

maalesef bundan 2-3 sene önce cihazı ikinci el almıştık zaten
İ cold bilmiyorsan hiçbir şekide açamazsın. 4S i bile açamadım, jailbreak miş falan hikaye :ROFLMAO:

faturasız acılmıyo imkanı yok benm iph 13 şifre unuttum diye kilitlendi apple faturaları falan gonderdik sonra 1 haftaya actılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,284
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri