Herkes borsacı/yatırımcı olmuş

Splixson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,529
kime sorsam "borsa oynuyom, kripto oynuyom." diyor. en nefret ettiğim kelime "borsa/kripto oynamak" nasıl yatırım yapıyorsun diyorum. buldum bir twitter hesabı ne söylerse alıyom diyorlar. kendini geliştirsene teknik,temel analiz bilanço okumayı öğrensenize diyorum ben uzun vaadeciyim ne analizi at kalsın diyor. gelmişler birde sen şuana kadar ne kadar kazandın diyorlar. 2 gün sonra yazıyolar kaldıraçta para gitti nasıl geri alabilirim coin söyle diyorlar inanılmaz abi ya. size içime dökmek istedim.

kime sorsam "borsa oynuyom, kripto oynuyom." diyor. en nefret ettiğim kelime "borsa/kripto oynamak" nasıl yatırım yapıyorsun diyorum. buldum bir twitter hesabı ne söylerse alıyom diyorlar. kendini geliştirsene teknik,temel analiz bilanço okumayı öğrensenize diyorum ben uzun vaadeciyim ne analizi at kalsın diyor. gelmişler birde sen şuana kadar ne kadar kazandın diyorlar. 2 gün sonra yazıyolar kaldıraçta para gitti nasıl geri alabilirim coin söyle diyorlar inanılmaz abi ya. size içime dökmek istedim.
Sana bi zararı var mı ? Borsa da bunlar sayesinde para kazanılıyor zaten bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Sana bi zararı var mı ? Borsa da bunlar sayesinde para kazanılıyor zaten bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar.
bende böyle düşünüyorum fakat sende mi kripto/borsa oynuyon diye sorunca fıttırıyorum. twitter hesabı öneriyor elaman ya

kaldıraç bilmiyorsan hiç girme hissede en azından düşsede elinde belge var bi gün mutlaka çıkar kaldıraçta gider

Yarın birgün böyle tipler aynı alttaki eleman gibi olacak.
1709832195088.png

piyasada kaybedende var kazananda
kazanan kaybeden sayesinde kazanır
bırakın kaybetsinler biz kazanalım

Selamlar ben anlamıyorum bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,575
Üyeler
185,285