- Reaksiyon skoru
- 16
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Arkadaşlar Arasanız Bulamasınız Asus ITX Anakart Soğutuculu Fiyat' da gayet iyi ihtiyacı olan yapıştırsın.
minnoş sistem oluyorHocam itx tam olarak ne oluyor sistem toplayacağım da
sistemcik hattaHocam itx tam olarak ne oluyor sistem toplayacağım da
Mini Ankart mATX bir küçüğüHocam itx tam olarak ne oluyor sistem toplayacağım da
yav kardeş sen neden her şeyi kötülüyorsun anlamadım Sıkıntıların mı var ?minnoş sistem oluyor
Post automatically merged:
sistemcik hatta
sıkıntıların mı var bro yada nerenle okuyorsun ?Mini Ankart mATX bir küçüğü
yav kardeş sen neden her şeyi kötülüyorsun anlamadım Sıkıntıların mı var ?
minik sistem oluyor kasası psu su küçük olunca oda sistemcik oluyor içip içip foruma giriyorsunuz sonra okuduğunuzu anlayamıyorsunuz yada anlam veremiyorsunuz o kafaylaMini Ankart mATX bir küçüğü
yada halüsinasyon görüyorsun kötülediğim bir yorumuMini Ankart mATX bir küçüğü
Kim ne atarsa yok kötü yok şöyle yok alınmaz her şeyi sen çok biliyorsun heralde kolay gelsinsıkıntıların mı var bro yada nerenle okuyorsun ?
minik sistem oluyor oda sistemcik oluyor içip içip foruma giriyorsunuz sonra okuduğunuzu anlayamıyorsunuz yada anlam veremiyorsunuz o kafayla
datluş yer kaplamayan bir sistem toplamış oluyorsun hocam anakartın kasan psu un küçük oluyor Abdullah abi topladı hatta geçenlerdeHocam itx tam olarak ne oluyor sistem toplayacağım da
yaw neyse bir şey dicem de ben uyarı yicem kötülediğim bir yazı var mı ortada nasıl bir beynin var da öyle algılıyorsun küçük sistem toplamış olmuyor musun mini ıtx toplayınca ee oda ne oluyor ufak olduğu için minicik oluyor anlaya bildin mi mala anlatır gibi anlattımKim ne atarsa yok kötü yok şöyle yok alınmaz her şeyi sen çok biliyorsun heralde kolay gelsin
Kötümü demiş sıkıntımı var okumadaKim ne atarsa yok kötü yok şöyle yok alınmaz her şeyi sen çok biliyorsun heralde kolay gelsin
o kötülediklerime bakarsan da senin dışında dert eden olmadı hepsi de haklı şekilde kötü dediklerim ve sen dışında herkes gayette destekliyor boş yapma polemik yaratmaKim ne atarsa yok kötü yok şöyle yok alınmaz her şeyi sen çok biliyorsun heralde kolay gelsin
bunlar oksijen solumuyor ondan galiba kafalar güzel geziyorlar kulaklarda gözlerde algı yok bunların başka tarafları algılıyor gördüklerini sonra beyne gidiyor oda bu gibi durumlara yol açıyor malumkKötümü demiş sıkıntımı var okumada
olum sen hastamsın sadece SPX Psu ile çalışıyor benim konularıma yazma kardeş sen çok biliyorsun değişik bir modelsin belli.sıkıntıların mı var bro yada nerenle okuyorsun ?
minik sistem oluyor kasası psu su küçük olunca oda sistemcik oluyor içip içip foruma giriyorsunuz sonra okuduğunuzu anlayamıyorsunuz yada anlam veremiyorsunuz o kafayla
yada halüsinasyon görüyorsun kötülediğim bir yorumu
ghşlksfgh sadece mini psu ile mi çalışıyor dfşglkjfskjlgnhfholum sen hastamsın sadece SPX Psu ile çalışıyor benim konularıma yazma kardeş sen çok biliyorsun değişik bir modelsin belli.
olum sen iyi misin ihtiyacı olan yazıyor zaten sistemcik ne sana mı düştü 1050ti ATX sistemin olsa ne olur 4070ti bende spx varken bilgisyardan anlıyor musun ?o kötülediklerime bakarsan da senin dışında dert eden olmadı hepsi de haklı şekilde kötü dediklerim ve sen dışında herkes gayette destekliyor boş yapma polemik yaratma
bunlar oksijen solumuyor ondan galiba kafalar güzel geziyorlar kulaklarda gözlerde algı yok bunların başka tarafları algılıyor gördüklerini sonra beyne gidiyor oda bu gibi durumlara yol açıyor malumk![]()
her konuya yazıyor kardeşim kim ne atarsa.Kötümü demiş sıkıntımı var okumada