❌İndirim Bitti! .

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
olum sen hastamsın sadece SPX Psu ile çalışıyor benim konularıma yazma kardeş sen çok biliyorsun değişik bir modelsin belli.
her psuyu takarsın galiba engelin var Allah yardımcın olsun kardeşim diyorum ki bak şuan Mal gibi düşün Mala anlatır gibi anlatıcam tamam Maymun muz ağacına tırmanmış muz yemek için bakmış büyük muz buna demiş bu kocaman bunu yersem midem şişer demiş aa demiş küçük bir muz var bu MİNİCİK muzu yersem midem şişmez tam olur demiş yani demem o ki ben kötülemedim anakart küçük kasa küçük psu küçük ee ne oldu minicik bir sistem gidip minicik anakartla da atx kasaya sistem toplamayacağına göre psu da atx olmayacak bu kadar anladın mı
Post automatically merged:

olum sen iyi misin ihtiyacı olan yazıyor zaten sistemcik ne sana mı düştü 1050ti ATX sistemin olsa ne olur 4070ti bende spx varken bilgisyardan anlıyor musun ?

her konuya yazıyor kardeşim kim ne atarsa.
işim bu insanlara doğruyu aldırmak doğru öneride bulunmak adam 4060 sisteme 35 37 k vereceğim diyor bende ona 7800x3d 4060 sistem öneriyorum 30k ya neresi yanlış be .....

sıkıntıların mı var bro yada nerenle okuyorsun ?

minik sistem oluyor kasası psu su küçük olunca oda sistemcik oluyor içip içip foruma giriyorsunuz sonra okuduğunuzu anlayamıyorsunuz yada anlam veremiyorsunuz o kafayla

yada halüsinasyon görüyorsun kötülediğim bir yorumu

İçmen olum içmeeen xD

İçmen olum içmeeen xD
eleman sakat hacı ne yazdığını da bilmiyor ana kart ufak değil mi ee minicik oluyor ufak diyeceğime yazıyı tatlılaştırıp minicik yazıyorum eleman diyor ki kötüleme her şeyi diyor sonra diyor ki sadece spx (mini) psulara uygun bu ana kart diyor :D

olum sen iyi misin ihtiyacı olan yazıyor zaten sistemcik ne sana mı düştü 1050ti ATX sistemin olsa ne olur 4070ti bende spx varken bilgisyardan anlıyor musun ?

her konuya yazıyor kardeşim kim ne atarsa.
la sana o kadar güzel küfürler var ki edersem ban yerim bu zekaya sahip birine yazarsam adam sormuş ne oluyor bu anakart dedim ki minicik sistem toplayabilirsin dedim yanlış olanı söyle bana

eleman sakat hacı ne yazdığını da bilmiyor ana kart ufak değil mi ee minicik oluyor ufak diyeceğime yazıyı tatlılaştırıp minicik yazıyorum eleman diyor ki kötüleme her şeyi diyor sonra diyor ki sadece spx (mini) psulara uygun bu ana kart diyor :D

Ufak ve minik eş anlamlı kelime olduğunu bilmiyordur, Türkçe derslerini beden dersi sanıp dışarda basketbol oynamış sanırım ha bide sistem bilgisi zaten sıfır xD

@Can... Haklı bu arada. Anakartın anasına sövmemiş sadece küçük olduğunu vurgulamış adam.

Ufak ve minik eş anlamlı kelime olduğunu bilmiyordur, Türkçe derslerini beden dersi sanıp dışarda basketbol oynamış sanırım ha bide sistem bilgisi zaten sıfır xD
sıfır hacı yazdıklarını okusana iq düşürüyor adam yanlış bilgilendirmeyi de düzeltmiş onu oku.

alperenmt

80+
Katılım2 Temmuz 2022Mesajlar102
Dahası
Hocam itx tam olarak ne oluyor sistem toplayacağım da

adam bana böyle bir soru sormuş diyorum ki minnacık sistem toplarsın mantıken ıtx bir anakart alıp atx toplamayacağına göre adama söylüyorum normal sistem gibi düşünmesin diye ama nasıl bir cehalet içindeyse Allah yardımcısı olsun

@Can... Haklı bu arada. Anakartın anasına sövmemiş sadece küçük olduğunu vurgulamış adam.
yok hacı en son forumdan üyeliğimi sileceğim nasıl bir milletse okuduğunu anlama sıfır değil resmen yok yerle yeksan olmuş eğitim kötü olduğunu anlamak için uzaklara bakmaya gerek yok bu arada her şeyi kötülüyor dediği diğer mesajlarıma bakın hepsinde haklıyım arkadaş yanılmıyorsam 5700x 4080 alacaktı pahalı bir fiyata bende arkadaşa rzyen 7 7800x3d ve 4070 sistem önerdim daha ucuza ve kaliteli parçalar ile kötülediğin dediği bu

sıfır hacı yazdıklarını okusana iq düşürüyor adam yanlış bilgilendirmeyi de düzeltmiş onu oku.

alperenmt

80+
Dahası

adam bana böyle bir soru sormuş diyorum ki minnacık sistem toplarsın mantıken ıtx bir anakart alıp atx toplamayacağına göre adama söylüyorum normal sistem gibi düşünmesin diye ama nasıl bir cehalet içindeyse Allah yardımcısı olsun

Bi söz vardır ama forum müsait değil, Bişeye sürülcek akıl yok derler.

Kendi haline bırakmak lazım xD

alperenmt

80+
Dahası

yok hacı en son forumdan üyeliğimi sileceğim nasıl bir milletse okuduğunu anlama sıfır değil resmen yok yerle yeksan olmuş eğitim kötü olduğunu anlamak için uzaklara bakmaya gerek yok bu arada her şeyi kötülüyor dediği diğer mesajlarıma bakın hepsinde haklıyım arkadaş yanılmıyorsam 5700x 4080 alacaktı pahalı bir fiyata bende arkadaşa rzyen 7 7800x3d ve 4070 sistem önerdim daha ucuza ve kaliteli parçalar ile kötülediğin dediği bu
Hocam bence hata sizde. Hata sizde çünkü anlamayan adam ile konuşmaya devam ediyorsunuz. Siz isterseniz sabaha kadar konuşun bir şey değişmeyecek.

alperenmt

80+
Dahası

İnsanlık hali okuduğunu anlamayabilirsin ama yanlış olduğu halde bunu diretmek gerçekten bir sorun.

Hocam bence hata sizde. Hata sizde çünkü anlamayan adam ile konuşmaya devam ediyorsunuz. Siz isterseniz sabaha kadar konuşun bir şey değişmeyecek.

İnsanlık hali okuduğunu anlamayabilirsin ama yanlış olduğu halde bunu diretmek gerçekten bir sorun.
haklısın valla he deyip geçmek lazım da onu deyince de işine gelmedi verecek cevabın yok diyorlar gşlhsf

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,158
Üyeler
191,037
Son üye
sametkarahan
Geri