OBS GTA 5 FPS DROP R9 5900X 3080Tİ

EmrCPR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
774
Arkadaşlar selam, sistemim R9 5900X 3080Tİ Ekran kartı. hiç bir oyunda problem yok fps drop yemiyorum. Ama GTA V 'de üst taraf da evlerin orada veya evin içerisinde girdiğim de yayına efsane şekilde fps drop giriyor. Fps 60'da 10-45 arası dalganıyor bu sadece gta v'de oluyor sebebini bilen var mı ?

Yayına mı drop giriyor oyuna mı? Oyunun fpsini sabitlemeyi denedin mi?

CS de yayında drop girmeyen bilgisayar bende de bu aralar girmeye başladı. Üstelik Sistem upgrate'i yapmama rağmen. Sendeki kadar düşmüyor ama OBS de sıkıntı var. Oyunlar tam olarak sistemi kullanmasa bile obs zorlanıyor gibi duruyor. Onun için millet çift bilgisayar kullanıyor :D
60 fps de arada 40-45 lere düşüyor. OBS den kaynaklandığını düşünüyorum.

CS de yayında drop girmeyen bilgisayar bende de bu aralar girmeye başladı. Üstelik Sistem upgrate'i yapmama rağmen. Sendeki kadar düşmüyor ama OBS de sıkıntı var. Oyunlar tam olarak sistemi kullanmasa bile obs zorlanıyor gibi duruyor. Onun için millet çift bilgisayar kullanıyor :D
60 fps de arada 40-45 lere düşüyor. OBS den kaynaklandığını düşünüyorum.
Hocam bende zaten obs olduğunu düşünüyorum. Ben 1050Ti ile video çekiyordum böyle olmuyordu. Obs'de bi sıkıntı var. Mesela Nvidianın ekran kaydı ile kayıt aldığımda hiç bir problem yok. Sadece obs de bunuda çözmem lazım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-03-28 210401.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-28 210401.png
    50 KB · Hit: 72
Hocam obs ayarları bunlar. Bu arada bu ayarları tutturana kadar baya uğraştım.
Knk bu ayarlar çok fazla değil mi. Ben Obsten anlarım btw. Ayarları biraz düşür veya Gta 5 Ayarlarını düşür. Oyun zaten ekran kartı oyunu ve birde ekran kartından yayın veriyorsun gerçekten çok fazla

Benzer bir durumu OBS Studio ile kayıt alırken bende yaşıyorum yani yayın yapmıyorum ama kayıt alırken FPS düştüğü oluyor bende de. Şimdi bu konuyu görünce OBS ile mi alakalı dedim yani bendeki sistem sizinkinden daha zayıf ama önceden böyle bir sorun yoktu 23 Mart'taki güncellemeden sonra oldu bu.

Knk bu ayarlar çok fazla değil mi. Ben Obsten anlarım btw. Ayarları biraz düşür veya Gta 5 Ayarlarını düşür. Oyun zaten ekran kartı oyunu ve birde ekran kartından yayın veriyorsun gerçekten çok fazla
kankam çok fazla değil bence r9 5900x 3080ti sisteme nasıl yapayım ayar düşürdü mü kasıyor yada oyunları full ayarda oynamayacağım öyle mi olucak ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benzer bir durumu OBS Studio ile kayıt alırken bende yaşıyorum yani yayın yapmıyorum ama kayıt alırken FPS düştüğü oluyor bende de. Şimdi bu konuyu görünce OBS ile mi alakalı dedim yani bendeki sistem sizinkinden daha zayıf ama önceden böyle bir sorun yoktu 23 Mart'taki güncellemeden sonra oldu bu.
evet önceden böyle bi problem yoktu 1050Ti yayın + kayıt alıyordum hiç bir sıkıntı yoktu. Şimdi ne olduda böyle oldu anlamadım. Oyun ayarlarını high değilde mediuma felan çekeceğim bakalım nasıl olucak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,330
Üyeler
187,492
Son üye
waka
Geri