❌İndirim Bitti! Hopi den 500₺ QR hızlı olan kazanır.

Bu Daha Güzel Örnek Oluyor .

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

QR Vardı Kaldırdı .

Money Make It Rain GIF - Money Make It Rain Rain GIFs

Niye kaldırdı?

Bu aradalar paracıklar başka hesaba yollanabiliyo 300₺ limitle

Gönderirken Limit Mi Var ?

QR Tekrar Kullanılabiliyorsa Atabilirmisin .
250 gönderim limiti 300 günlük limit

Beyler bu nasil konu nerde qr var puani nasil aliyoruz detay belirtmemissiniz puan olmadan direkt qr mi okutuyoruz boynerde?

500 puan nereden alınıyor anlayamadım?
QR gg oldu kaldırdım yetişen aldı başka soru ?

kral istediğini al boyner com dan sonra hopi ile öde bak keyfine bana da dua et :D

4k olanlar ayrı ayrı firmaların alt limitli olan paracıkları

yarasın hayır mübarek gün bi dua alırız :D

hocam puanları tl ye çeviremiyor muyuz internet alış verişinde kullanmak için yoksa illa razer gold a mı çevirmek gerekiyor

250 gönderim limiti 300 günlük limit

QR gg oldu kaldırdım yetişen aldı başka soru ?
hocam hesap askıya alındı qr kodu kullanan herkesin hesabı bu yasa dışı bir para değil demi

hocam hesap askıya alındı qr kodu kullanan herkesin hesabı bu yasa dışı bir para değil demi
Yasa dışı nasıl olabilir kral kendi ürettikleri qr ucunu açık bıraktılarsa sorun bizim değil boynerin.

Benim ürünlerim onaylandı. Siparişim oluşturuldu. Çok talep olduysa ve bunun önüne geçemedilerse firmanın sorunu ben qr okutup paracık kazandım üstüne para verip alışveriş yaptım.

harbiden hesap gg olmuş

Yasa dışı nasıl olabilir kral kendi ürettikleri qr ucunu açık bıraktılarsa sorun bizim değil boynerin.

Benim ürünlerim onaylandı. Siparişim oluşturuldu. Çok talep olduysa ve bunun önüne geçemedilerse firmanın sorunu ben qr okutup paracık kazandım üstüne para verip alışveriş yaptım.
keşke bende aldığım gibi harcasaydım ne diye akşam sakin kafayla alırım diye bıraktıysam

Hocam ürünlerim kargoya verildi mağazadan teslim alacak olduklarım da var için rahat olsun bir sorun yok hesaplar önemli değil siparişi oluşturduysanız. Yüksek ihtimalle QR koda sınır koymadılar bizi hafife aldılar akıllarını aldık BOYNER grubun 😂😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,259
Üyeler
190,716
Son üye
samet.toprak
Geri