Hydra r6 vs Hydra r6 plus

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,963
Herkese merhaba 500 tl param var hydra r6 mı hydra r6 plus mı alayım gamepower tavsiye etmeyin düşünmüyorum. Ama başka tavsiyeniz varsa alabilirim red swich tercihimdir.

Herkese merhaba 500 TL param var hydra r6 mı hydra r6 plus mı alayım gamepower tavsiye etmeyin düşünmüyorum. Ama başka tavsiyeniz varsa alabilirim red swich tercihimdir.
R6 PLUS var bende genel bir sorun değildir diye düşünüyorum ama temassızlık çıktı bende daha 6. ayda.

Tuş aralarında boşluk olabiliyor bir zaman sonra. Bu seride.

peki Rampage orion red swich tavsiye edermisiniz 0.2 ms rgb ve 300 tl !!!!!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki Rampage orion red swich tavsiye edermisiniz 0.2 ms RGB ve 300 TL !!!!!
yazılımıda var

0.2 ms alacam diye omrunu 2 ay yaptin ggamepower cok daha iyi hepsinden

0.2 ms alacam diye omrunu 2 ay yaptin ggamepower cok daha iyi hepsinden
Bilmiyorum ki çok kararsızım. bende rampage almaya çok meraklı deilim. Ama gamepower için yay sesi var diyolar ck350
ninde yazılımı yok hemde blue swich gerçekten klavye araştırmaktan sıkıldım. Saber rgb red swich almayı düşünüyodum ama kötü yorumları beni üründen soğuttu mesela yay sesi var diyolar , aşırı gıcırdıyor diyolar filan sen tavsiye edermisin

Bilmiyorum ki çok kararsızım. bende rampage almaya çok meraklı deilim. Ama gamepower için yay sesi var diyolar ck350
ninde yazılımı yok hemde blue swich gerçekten klavye araştırmaktan sıkıldım. Saber RGB red swich almayı düşünüyodum ama kötü yorumları beni üründen soğuttu mesela yay sesi var diyolar , aşırı gıcırdıyor diyolar filan sen tavsiye edermisin
Forumda hic oyle konu açılmadı kötü kullanimda olur oyle seyler kotu yorum yapanlar once bir kendinde arasin suçu

Forumda hic oyle konu açılmadı kötü kullanimda olur oyle seyler kotu yorum yapanlar once bir kendinde arasin suçu
Teşekkürler o zaman saber rgb red swich alıyorum :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Chan
Herkese merhaba 500 TL param var hydra r6 mı hydra r6 plus mı alayım gamepower tavsiye etmeyin düşünmüyorum. Ama başka tavsiyeniz varsa alabilirim red swich tercihimdir.
hocam bütçenizi arttırabilirseniz hyperx alloy fps pro alabilirsiniz ama o fiyat farkına gerçekten değer yada indirim bekleyin cherry mx switchleri var rgb değil diye almamazlık yapmayın bence bir süre sonra insan bıkıyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,645
Üyeler
199,004
Son üye
fatihcxy

Geri